קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים

קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
  • קרין
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
  2. שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד. ומעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
  4. מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
  5. מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
  6. מניחים פס של ממרח נוטלה (או כל ממרח אחר שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
  7. מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (63)

Avatar

    Avatar
    חני

    היי אפשר לשים 100 גרם חמאה ו100 גרם שמן במקום החמאה? ואם כן כמה זה יוצא 100 גרם שמן בכוסות?

      Avatar
      קרין גורן

      הי חני. אפשר במקום 100 גרם החמאה הנוספים לשים 80 מ”ל (1/3 כוס מדידה סטנדרטית) שמן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות