קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים

קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
  2. שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד. ומעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
  4. מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
  5. מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
  6. מניחים פס של ממרח (איזה שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
  7. מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (37)

Avatar

    Avatar
    ציפורה

    יש דרך להמיר את המתכון לפרווה? ולמי שלא אוהב קוקוס אפשר לשים כמות כפולה של שקדים?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף חמאה במחמאה, ואפשר להחליף קוקוס בשקדים

    Avatar
    קארין

    שלום, אפשר להמיר את הקוקוס בעוד שקדים?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר 🙂

    Avatar
    נגינה נסורי-לוי

    תתקנו בבקשה מתכון, בסרטון קארין מוסיפה חלב לבצק, מה שלא מופיע במתכון, תודה

      Avatar
      Foody Foody

      המתכון תוקן. חצי כוס חלב

    Avatar
    מזל מוסקוביץ

    אז מתי מתקנים את המתכון ומוסיפים את החלב?

      Avatar
      Foody Foody

      תוקן 🙂
      1/2כוס חלב 3%

    Avatar
    רוני ניסן

    עם איזה וו להשתמש במיקסר?

      Avatar
      Foody Foody

      וו גיטרה

    Avatar
    תהילה

    חובה סוכר חום? (חדשה בתחום😅)

      Avatar
      Foody Foody

      כדאי כי זה מוסיף ארומה ומרקם, אבל אם ממש אין ברירה אפשר להחליף בסוכר לבן

    Avatar
    חן

    אם הבצק יצא לי דביק מדי, לא יכלתי לעבוד איתו מה עשיתי לא נכון?

      Avatar
      Foody Foody

      כנראה הוספת יותר מדי חלב

    Avatar
    חוה מוש

    אפשר לשים משהו אחר במקום קוקוס ושקדים?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להחליף את שניהם באגוזים טחונים.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody