קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים

קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
  2. שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד. ומעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
  4. מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
  5. מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
  6. מניחים פס של ממרח (איזה שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
  7. מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (54)

    Avatar
    מירז

    כיצד ניתן להשיג את הממרחים?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר אונליין במזווה המתוק

    Avatar
    נטלי

    איזה תוכנית בתנור לא רשום טורבו או חום עליון ותחתון

    Avatar
    חופית אוחיון

    שלום רב, האם יש תחליף לחלמונים??

      Foody team
      Foody team

      אפשר להחליף 4 חלמונים ב-2 ביצים

    Avatar
    אודליה

    האם אפשר לשים חצי כוס מים במקום חלב?

      Foody team
      Foody team

      אפשר להשתמש בחלב סויה

    Avatar
    תאיר ו

    האם ניתן להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין?

      Avatar
      סברין

      איזה כוס מדידה? השתמשתי בכוס חד פעמית יצא בצק מאד רך ונאלצתי להוסיף קמח ולהפחית כמות החלב כדי לייצב אותו !

      Foody team
      Foody team

      היי, הכוונה לכוסות מידה אוניברסליות שניתן לקנות בחנויות אפייה מתמחות. בדרך כלל נפח כוס הוא 240 מ”ל. בהצלחה!

    Avatar
    הדר

    האם ניתן להקפיא לאחר אפיה? יצאו לי המון עוגיות. חוץ מזה, לדדעתי יש טעות בכמות חלב- יצא לי בצק דביק והוספתי עוד קמח עד שהגעתי למרקם שאפשר לרדד.

      Foody team
      Foody team

      אפשר להקפיא אך לא מומלץ. אפשר לשמור את העוגיות 5-6 ימים בכלי אטום במקום קריר, מוצל ויבש.

    Avatar
    סברין

    לדעתי יש טעות ,נסיון שני להכין את המתכון והפעם עם כוס מדידה אוניברסאלית עדיין יצר מרקם נוזלי ודביק עוד לפני הוספת החלב ,נאלצתי להוסיף עוד חצי כוס קמח והורדתי מכמות החלב !

      Foody team
      Foody team

      דרושה חצי כוס חלב (120 מ”ל). בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody