קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן
עוגת סופלה גבינה רכה ועשירה שנהנית מכל העולמות - גם טעם של עוגת גבינה וגם מרקם ומראה מרשים של סופלה. ההכנה מהירה, הטכניקה פשוטה והטעם? תנסו ותודו לנו אחר-כך
עוגת סופלה גבינה רכה ועשירה שנהנית מכל העולמות - גם טעם של עוגת גבינה וגם מרקם ומראה מרשים של סופלה. ההכנה מהירה, הטכניקה פשוטה והטעם? תנסו ותודו לנו אחר-כך
- קרין גורן
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג גבינה לבנה 9%
-
200 גרם שמנת חמוצה 28%או גבינת שמנת 30%
-
5 ביצים Lמופרדות לחלבונים וחלמונים
-
1 כוס סוכר לבן200 גרם
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 כוס קורנפלור70 גרם
אופן הכנה
- משמנים את התבנית בהרבה מרגרינה (שכבה לבנה עבה, כ-30 גרם. זה סוד ההצלחה אז אל תחסכו בשימון).
- מחממים תנור לחום 205-210 מעלות ללא טורבו.
- במיקסר יד מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה לקצף קרמי. מניחים בצד.
- בקערה גדולה שמים את שאר המצרכים יחד ומקציפים 2 דקות לתערובת חלקה.
- מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת הגבינה במיקסר ומקציפים. מאחדים הכל ידנית עם לקקן בתנועות קיפול (ערבוב עדין בתנועות עטיפה).
- משטחים את בלילת הגבינה בתבנית העוגה.
- שמים את תבנית העוגה בתבנית תנור עמוקה וממלאים מים בתבנית העמוקה, בגובה 3 ס”מ בערך (זהירות שלא ישפריצו מים לעוגה).
- מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מנמיכים את חום התנור לטמפ’ של 160 מעלות ואופים עוד שעה וחצי. העוגה תכפיל את נפחה בתנור וזה בסדר.
- כשהעוגה מוצקה וקפיצית למגע מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. במהלך הקירור היא תחזור לנפח המקורי וזה בסדר. מגישים בטמפ’ החדר. שומרים במקרר.
כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות
עוגת גבינה באסקית של קרין גורן
מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן
גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי
אופן הכנה
- משמנים את התבנית בהרבה מרגרינה (שכבה לבנה עבה, כ-30 גרם. זה סוד ההצלחה אז אל תחסכו בשימון).
- מחממים תנור לחום 205-210 מעלות ללא טורבו.
- במיקסר יד מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה לקצף קרמי. מניחים בצד.
- בקערה גדולה שמים את שאר המצרכים יחד ומקציפים 2 דקות לתערובת חלקה.
- מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת הגבינה במיקסר ומקציפים. מאחדים הכל ידנית עם לקקן בתנועות קיפול (ערבוב עדין בתנועות עטיפה).
- משטחים את בלילת הגבינה בתבנית העוגה.
- שמים את תבנית העוגה בתבנית תנור עמוקה וממלאים מים בתבנית העמוקה, בגובה 3 ס”מ בערך (זהירות שלא ישפריצו מים לעוגה).
- מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מנמיכים את חום התנור לטמפ’ של 160 מעלות ואופים עוד שעה וחצי. העוגה תכפיל את נפחה בתנור וזה בסדר.
- כשהעוגה מוצקה וקפיצית למגע מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. במהלך הקירור היא תחזור לנפח המקורי וזה בסדר. מגישים בטמפ’ החדר. שומרים במקרר.
כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות
עוגת גבינה באסקית של קרין גורן
מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן
גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (97)
האם מוסיפים לעוגה גם את החלמונים לאחר שהפרדנו את החלבונים? או שהמתכון כולל רק את החלבונים? והאם את השמנת החמוצה ניתן להחליף ל9% שומן?
היי תמרה, מוסיפים את החלמונים לקערה בסעיף 4 באופן ההכנה