קוקילידה תוצרת בית

תמיד רציתם לנסות להכין קוקילידה תוצרת בית? זה באמת פשוט: מכינים עוגיות שוקולד חמאתיות רכות ומרכיבים סנדוויץ' מתוק עם גלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

עוגיות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את העוגיות: מעבדים חמאה וסוכר במהירות בינונית במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
  3. מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת סודה ומלח בקערה נפרדת.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום, ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים והרוויון ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח). מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מניחים כדורים מהתערובת בעזרת כף גלידה קפיצית באופן מרווח מאוד בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. אופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים רכים). היזהרו מאפיית יתר - העוגיות אמורות להישאר רכות ועוגתיות. מצננים ומפרידים את העוגיות מנייר האפייה בעזרת מרית.
  7. מרכיבים ומגישים: מניחים במרכז עוגייה (על צידה השטוח) כף נדיבה של גלידה. מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. מגישים מיד.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (15)

    Avatar
    אדנץ' מקונן

    אפשר לעשות במקום רוויון חלב?

      Avatar
      Foody Foody

      כן. כדאי להוסיף טיפת לימון

    Avatar
    מעיין כהן

    אפשר במקום קקאו שוקלית?

    Avatar
    שירה

    הי, אין לי גלידה..אפשר להכין גלידה? אם כן, איך?

    Avatar
    Sharona Ben Tovim

    אפשר להחליף רוויון במים כדי שזה יהיה פרווה?

    Avatar
    מרים

    היי. האם אפשר לאפות בשכבה אחת ואז לקרוץ עיגולים? אם כן מה יהיה משך האפיה והטמפרטורה במקרה הזה? בנוסף, במתכון המקורי מהאתר של קרין כתוב חמאה רכה ותמיד בכל מתכון שלה היו מציינים את כל החומרים באופן מדוייק להפליא. אבל כאן באתר אני לצערי נתקלת בהרבה מתכונים שהשמטתם את התיאור המדוייק של הרכיבים- מה שמוריד מהערך של המתכון כמתכון “בגובה העיניים” בלי מידע חסר. לטיפולכם.

    Avatar
    שני

    אפשר למלא בגלידה ולהשאיר במקרר 4 ימים?

      Foody team
      Foody team

      היי, נשמר במקרר 4 ימים ללא הגלידה. עם הגלידה יש לשמור במקפיא בכלי אטום.

    Avatar
    תענו לי דחוף

    העוגיות תופחות מאוד? או שהם נשארות די באותו הגודל של לפני האפיה?

      Foody team
      Foody team

      העוגיות תופחות מעט.

      Foody team
      Foody team

      10 קוקילידות (20 עוגיות).

    Avatar
    נעמי ברטפלד

    האם אפשר להפוך את המתכון לפרווה? אם כן איך?

      Foody team
      Foody team

      יש להשתמש במוצרי פרווה (שמנת צמחית, חלב שקדים, מחמאה וכדומה).

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody