
קוקילידה תוצרת בית
תמיד רציתם לנסות להכין קוקילידה תוצרת בית? זה באמת פשוט: מכינים עוגיות שוקולד חמאתיות רכות ומרכיבים סנדוויץ' מתוק עם גלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים
תמיד רציתם לנסות להכין קוקילידה תוצרת בית? זה באמת פשוט: מכינים עוגיות שוקולד חמאתיות רכות ומרכיבים סנדוויץ' מתוק עם גלידה מוכנה בכל טעם שאוהבים
- קרין
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים


עוגיות
הגשה

אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את העוגיות: מעבדים חמאה וסוכר במהירות בינונית במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
- מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת סודה ומלח בקערה נפרדת.
- מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום, ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים והרוויון ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח). מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים כדורים מהתערובת בעזרת כף גלידה קפיצית באופן מרווח מאוד בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים רכים). היזהרו מאפיית יתר - העוגיות אמורות להישאר רכות ועוגתיות. מצננים ומפרידים את העוגיות מנייר האפייה בעזרת מרית.
- מרכיבים ומגישים: מניחים במרכז עוגייה (על צידה השטוח) כף נדיבה של גלידה. מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את העוגיות: מעבדים חמאה וסוכר במהירות בינונית במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
- מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת סודה ומלח בקערה נפרדת.
- מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום, ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים והרוויון ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח). מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים כדורים מהתערובת בעזרת כף גלידה קפיצית באופן מרווח מאוד בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים רכים). היזהרו מאפיית יתר - העוגיות אמורות להישאר רכות ועוגתיות. מצננים ומפרידים את העוגיות מנייר האפייה בעזרת מרית.
- מרכיבים ומגישים: מניחים במרכז עוגייה (על צידה השטוח) כף נדיבה של גלידה. מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (29)
העוגיות יצאו לי ממש שטוחות מה הסיבה?
יכול להיות ששיטחת אותן בטרם האפייה? כי יש צורך לשים אותן ככדורים בתוך התנור ואז הן משתטחות.
היי מה אפשר במקום רוויון
היי שירה! אפשר להמיר רוויון בכוס יוגורט בתוספת כפית מיץ לימון ולערבב היטב. בתיאבון ובהצלחה! 🙂
היי
איך אפשר להמיר את המתכון לפרווה?
החלפת החמאה במרגרינה, רוויון במיץ תפוזים ולבחור בגלידה מוכנה שהיא מסווגת כפרווה מראש,
אך נא לשים לב- זה יכול לשנות את הטעם והמרקם.
בתיאבון !