קאפקייקס בת הים

חובבי דיסני זה בשבילכם: קרין גורן ושר פיטנס מכינות קאפקייקס בת הים. קאפקייקס מקסימים במיוחד, בטעם עדין של תפוז ועם קישוטים מתוקים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

קאפקייקס

קישוט חול ים

קישוט זנב בת הים

הדבקת זנב בת הים

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים את חומרי הקאפקייקס: ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים וקמח לפי סדר זה (קמח בסוף).
  3. משמנים את התבנית בעזרת תרסיס שמן.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים ואופים 20 דקות להתייצבות. מצננים.
  5. מכינים קישוט חול ים: במעבד מזון גורסים עוגיות חמאה לקבלת תערובת פירורית.
  6. מכינים קישוט זנב בת הים: בקערה גדולה ממיסים זפירו לבן. מוזגים את התערובת לתבנית עם שקעים בצורת זנב בת הים וממתינים עד שהתערובת תתמצק. מחלצים את הזנבות בעדינות.
  7. מרכיבים את קישוט זנב בת הים: ממיסים זפירו לקבלת מסה נוזלית. טובלים מקלות בייגלה במסה המומסת ומדביקים לכל זנב בת ים כך שנוצר מעין “זנב על מקל”. מניחים על תבנית לייבוש.
  8. מכינים את הקרם: מקציפים את כל חומרי הקרם לקרם יציב. אפשר להוסיף בסיום מעט צבע מאכל ולערבב.
  9. מזלפים את הקרם בגבעה גבוהה, מפזרים ״חול’ פירורי עוגיות, סוכריות פנינה בלבן וכחול, נועצים זנב בת ים במרכז הקרם, מניחים לצד קישוטי ים נוספים (אם רוצים) ומעבירים לצלחת הגשה.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody