פיצה מהירה בלי שמרים עם שוליים במילוי גבינה

קבלו מתכון משגע של פיצה מהירה בלי שמרים עם שוליים במילוי גבינה - מאפה מלוח על בסיס מעין בצק פריך שמכינים כמו פיצה מושחתת עם תוספות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

בצק שיחוק של השף הצמוד, שניסה בכלל להמציא בצק פריך דיאטטי ויצא לו בצק פיצה מושלם. הפיצה שלנו -פיצה “גורן” - ממולאת גבינה גם בשוליים.

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה שמים קמח, ביצים, יוגורט, מלח וסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק (לא צריך ללוש כמו בצק שמרים).
  2. מחלקים ל-3. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית (הכי נוח לרדד בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות). מעבירים לתבנית פיצה מחוררת, משומנת בתרסיס שמן.
  3. מפזרים גבינה בהיקף, מקפלים את השוליים לכיסוי ומהדקים. אם רוצים להוסיף גם שומשום- משמנים את השוליים המקופלים ומפזרים שומשום מעליהם.
  4. מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה וזיתים. מתבלים באורגנו. מורחים שמן זית ומפזרים שומשום בשוליים.
  5. אופים ב-220 מעלות 10 דקות להשחמה.
  6. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody