פאי פירות לימי דיאטה

פאי פירות לימי דיאטה זה קינוח אישי קליל בכל המובנים, שמכינים בלי להסתבך מבצק פילו מוכן, ומוסיפים מלית טעימה שמבוססת על מוצרי חלב דלי שומן
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

סלסילות פילו

  • 1 חבילה בצק פילו קפוא
  • תרסיס שמן בטעם חמאה
  • סוכר לבן

מלית

  • 250 גרם גבינה לבנה 3%
  • 1 מיכל יוגורט 0%
  • 1/2 כוס חלב 1%
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 2 שקיות סוכר וניל

פירות

  • דובדבנים טריים

זיגוג

  • ריבת משמש
  • מים רותחים

אופן הכנה

  1. מכינים את סלסילות הפילו: מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מניחים דף פילו על משטח העבודה (הכי נוח על נייר אפייה). מרססים בשמן ומכסים בדף נוסף. מפזרים סוכר, חותכים לריבועים ומניחים כל זוג ריבועים אחד על השני (באלכסון) בתבניות פאי אישיות.
  3. אופים עד להזהבה ומצננים.
  4. מכינים את הקרם: מקציפים יחד גבינה עם יוגורט, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר וניל.
  5. מרכיבים ומזגגים: ממלאים בכף או שקית זילוף את הסלסלות האפויות.
  6. מסדרים פירות טריים חתוכים על הקרם.
  7. מדללים את הזיגוג במעט מים רותחים ומברישים בעדינות את הפירות. מגישים מיד.

הערות

  • אפשר להשתמש בפירות טריים חתוכים, פירות יער טריים או דובדבנים שלמים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody