פאי וניל אגסים ב-5 דקות

פאי וניל אגסים ב-5 דקות זה פאי פשוט להכנה עם מלית מתוקה מפנקת וחצאי אגסים משומרים, שמכינים על בסיס קלתית פאי חצי אפויה וחוסכים עבודה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1
    שקית או 100 גרם אבקת סוכר
  • 3 ביצים L
  • 1 קופסת שימורים אגסים משומרים בסירופ

אופן הכנה

  1. משתמשים בקלתית פאי אפויה למחצה. מסננים אגסים וחותכים לחצאים.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים פרט לאגסים.
  3. יוצקים את התערובת על הקלתית.
  4. מסדרים מעל את האגסים (מומלץ לפרוס אותם לצורת מניפה).
  5. אופים ב-190 מעלות כ-30 דקות, או עד שהקרם זהוב ורוטט מעט במרכז (אבל יציב בשוליים).
  6. מצננים ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody