פאי וניל אגסים ב-5 דקות

פאי וניל אגסים ב-5 דקות זה פאי פשוט להכנה עם מלית מתוקה מפנקת וחצאי אגסים משומרים, שמכינים על בסיס קלתית פאי חצי אפויה וחוסכים עבודה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. משתמשים בקלתית פאי אפויה למחצה. מסננים אגסים וחותכים לחצאים.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים פרט לאגסים.
  3. יוצקים את התערובת על הקלתית.
  4. מסדרים מעל את האגסים (מומלץ לפרוס אותם לצורת מניפה).
  5. אופים ב-190 מעלות כ-30 דקות, או עד שהקרם זהוב ורוטט מעט במרכז (אבל יציב בשוליים).
  6. מצננים ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody