פאי וניל אגסים ב-5 דקות

פאי וניל אגסים ב-5 דקות זה פאי פשוט להכנה עם מלית מתוקה מפנקת וחצאי אגסים משומרים, שמכינים על בסיס קלתית פאי חצי אפויה וחוסכים עבודה
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

תבנית טארט 26 ס"מ

אופן הכנה

  1. משתמשים בקלתית פאי אפויה למחצה. מסננים אגסים וחותכים לחצאים.
  2. מערבבים יחד את כל החומרים פרט לאגסים.
  3. יוצקים את התערובת על הקלתית.
  4. מסדרים מעל את האגסים (מומלץ לפרוס אותם לצורת מניפה).
  5. אופים ב-190 מעלות כ-30 דקות, או עד שהקרם זהוב ורוטט מעט במרכז (אבל יציב בשוליים).
  6. מצננים ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (7)

    Avatar
    מיכל אופיר

    אחת העוגות היותר טעימות!!!! לאחרונה קשה למצוא שימורי אגסים. אפשר להחליף בשימורי אפרסקים?

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי!

    Avatar
    ורד רוז

    טעיםםםם!!!! במקום שימורי אגסים השתמשתי באגסים טריים שקילפתי וחתכתי לשמיניות. את האגסים שמתי בסיר עם מים, חצי כוס סוכר, 2 כפיות תמצית וניל ושקית סוכר וניל. העוגה יצאה מדהימה. עשיתי פעמיים יום אחרי יום, כי זה פשוט מתחסל. ממליצה להכין יום לפני ולשמור במקרר, כי זה טעים יותר יום אחרי.

    Avatar
    שלומי

    איפה נמצא הוידאו של המתכון?

      Avatar
      Foody Foody

      אין וידאו למתכון הזה

    Avatar
    לימור

    עוגה נהדרת, הגעתי אליה כי הכנתי קלתית עבור פאי פקאן וגיליתי שחסר לי בבית חומרים, אבל היו לי הרבה אגסים. זה היה פתרון מהיר וטעים ביותר. המילוי ממש טעים, ומזכיר קרם אינגלייז (קסטרד)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody