עוגת שכבות קרפ עם קרם, תותים ושוקולד

שכבות של טעמים משגעים - קרין גורן עם מתכון קל וכיפי של עוגת שכבות קרפ במילוי קרם שמנת וגבינה ופרוסות תותים שמעל הכל מנצח גנאש שוקולד
שכבות של טעמים משגעים - קרין גורן עם מתכון קל וכיפי של עוגת שכבות קרפ במילוי קרם שמנת וגבינה ופרוסות תותים שמעל הכל מנצח גנאש שוקולד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרפ

ציפוי שוקולד

תותים


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרפ: מעבדים בבלנדר את כל החומרים של הקרפ. מסננים ומעבירים לקנקן.
  2. מטגנים כל קרפ במחבת משומנת - חצי מצקת כל פעם, להזהבה קלה משני הצדדים.
  3. שמים בערימה בצלחת ומכסים במגבת. מצננים.
  4. מכינים את הקרם: שוקלים בקערה ומקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר.
  5. פורסים את רוב התותים לפרוסות דקות (שומרים כמה יפים לקישוט).
  6. בונים בצלחת שכבות של קרפ-קרם-תותים עד לסיום הקרפים. מקררים שעתיים להתייצבות.
  7. מכינים את ציפוי השוקולד: מחממים במיקרוגל את חומרי ציפוי השוקולד וטורפים לאיחוד.
  8. מצפים בשוקולד את פני העוגה ומקשטים בתותים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אריקה

    איפה כל המצרכים? בתור התחלה ביצים , חלב?תבדקו

      Avatar
      קרין גורן

      היי אריקה, מתנצלים על הטעות, טופל.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות