עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן של קרין גורן

עוגת שוקולד מהממת וסופר מרשימה עם גומות של ממרח קינדר בואנו לבן. מתכון קל להכנה לעוגה שוקולדית טעימה במיוחד עם טריק של כף עץ ליצירת הגומות בעוגה
עוגת שוקולד מהממת וסופר מרשימה עם גומות של ממרח קינדר בואנו לבן. מתכון קל להכנה לעוגה שוקולדית טעימה במיוחד עם טריק של כף עץ ליצירת הגומות בעוגה
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה ואופים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בסיר על אש נמוכה ממיסים את השוקולד והחמאה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
  3. מוסיפים את הסוכר ומערבבים. טורפים פנימה את הביצים.
  4. מוסיפים את הקמח תופח וטורפים מעט, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. משטחים את הבלילה בתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-40-30 דקות, עד שהעוגה תפוחה וסדוקה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
  6. מכינים את הציפוי, מצפים ומגישים: יוצרים בעוגה כ-12 חורים בעזרת ידית של כף עץ - נועצים את הידית כמעט עד לתחתית התבנית.

    עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן 1
    יוצרים גומות בעוגה בעזרת כף עץ. צילום: שי נייבורג

  7. מחממים במיקרוגל קערה עם שמן וממרח קינדר לבן. מערבבים לתערובת אחידה.

    עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן 2
    מחממים במיקרוגל קערה עם שמן וממרח קינדר ומערבבים. צילום: שי נייבורג

  8. מוזגים את ציפוי הקינדר החם על העוגה - הוא יצפה את העוגה וגם ימלא את החורים וזו בדיוק הכוונה.
    עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן 3
    מוזגים את ציפוי הקינדר החם על העוגה. צילום: שי נייבורג

    עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן 4
    הציפוי יכסה את העוגה וגם ימלא את הגומות. צילום: שי נייבורג

  9. מצננים להתייצבות הציפוי, לפני שמגישים.

    רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!

    עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן 5
    מצננים להתייצבות. צילום: שי נייבורג

    עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן 6
    עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן מושלמת! צילום: שי נייבורג

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    הי

    קרינוש, עוגת השוקולד והאגסים מהספר החדש יצאה ליגה! אפשר להקפיא?? תודה תודהה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות