
עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן של קרין גורן
עוגת שוקולד מהממת וסופר מרשימה עם גומות של ממרח קינדר בואנו לבן. מתכון קל להכנה לעוגה שוקולדית טעימה במיוחד עם טריק של כף עץ ליצירת הגומות בעוגה
עוגת שוקולד מהממת וסופר מרשימה עם גומות של ממרח קינדר בואנו לבן. מתכון קל להכנה לעוגה שוקולדית טעימה במיוחד עם טריק של כף עץ ליצירת הגומות בעוגה
- קרין גורן
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
6 ביצים L
-
3/4כוס או 100 גרם קמח תופח
ציפוי
-
1 1/2 כוסות ממרח בהשראת קינדר לבן
-
2 כפות שמן קנולה

אופן הכנה
- מכינים את העוגה ואופים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בסיר על אש נמוכה ממיסים את השוקולד והחמאה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים. טורפים פנימה את הביצים.
- מוסיפים את הקמח תופח וטורפים מעט, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- משטחים את הבלילה בתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-40-30 דקות, עד שהעוגה תפוחה וסדוקה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
- מכינים את הציפוי, מצפים ומגישים: יוצרים בעוגה כ-12 חורים בעזרת ידית של כף עץ - נועצים את הידית כמעט עד לתחתית התבנית.
יוצרים גומות בעוגה בעזרת כף עץ. צילום: שי נייבורג - מחממים במיקרוגל קערה עם שמן וממרח קינדר לבן. מערבבים לתערובת אחידה.
מחממים במיקרוגל קערה עם שמן וממרח קינדר ומערבבים. צילום: שי נייבורג - מוזגים את ציפוי הקינדר החם על העוגה - הוא יצפה את העוגה וגם ימלא את החורים וזו בדיוק הכוונה.
מוזגים את ציפוי הקינדר החם על העוגה. צילום: שי נייבורג הציפוי יכסה את העוגה וגם ימלא את הגומות. צילום: שי נייבורג - מצננים להתייצבות הציפוי, לפני שמגישים.
רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!
מצננים להתייצבות. צילום: שי נייבורג עוגת שוקולד עם גומות קינדר לבן מושלמת! צילום: שי נייבורג
אופן הכנה
- מכינים את העוגה ואופים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בסיר על אש נמוכה ממיסים את השוקולד והחמאה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים. טורפים פנימה את הביצים.
- מוסיפים את הקמח תופח וטורפים מעט, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- משטחים את הבלילה בתבנית משומנת ואופים בתנור במשך כ-40-30 דקות, עד שהעוגה תפוחה וסדוקה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
- מכינים את הציפוי, מצפים ומגישים: יוצרים בעוגה כ-12 חורים בעזרת ידית של כף עץ - נועצים את הידית כמעט עד לתחתית התבנית.
- מחממים במיקרוגל קערה עם שמן וממרח קינדר לבן. מערבבים לתערובת אחידה.
- מוזגים את ציפוי הקינדר החם על העוגה - הוא יצפה את העוגה וגם ימלא את החורים וזו בדיוק הכוונה.
- מצננים להתייצבות הציפוי, לפני שמגישים.
רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (29)
האם אפשר להשתמש בממרח קרמל או ממרח נוגט
בטח
קרינוש, עוגת השוקולד והאגסים מהספר החדש יצאה ליגה! אפשר להקפיא?? תודה תודהה