עוגת ספגטי

עוגת ספגטי זה מעין עוגת קוגל מודרנית, טעימה, מתוקה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין משאריות ספגטי או להקדיש למתכון חבילת פסטה חדשה
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

עוגה

  • 1 חבילה ספגטיני
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 4 ביצים L
  • 1 1/2 כוסות סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 2 גביעי שמנות חמוצות

קישוט

  • אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  2. מניחים את שאריות הספגטי במסננת וטובלים בקערה עם מים רותחים להפרדה ו”רענון”.
  3. מערבבים פנימה את החמאה המומסת בעזרת שני מזלגות.
  4. שמים בקערה בינונית ביצים, סוכר, תמצית וניל, קינמון ושמנת חמוצה.
  5. טורפים בעזרת מזלג עד שהתערובת אחידה.
  6. מוזגים את תערובת הביצים לקערה עם האטריות ומערבבים היטב בעזרת שני מזלגות, עד שהאטריות מצופות באופן אחיד בתערובת.
  7. מעבירים את הספגטי לתבנית משומנת בספריי שמן, מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה זהובה ויציבה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
  8. מקררים מעט לפני שהופכים מהתבנית לצלחת הגשה. מקשטים באבקת סוכר מעל.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody