-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט (במקרה הזה בטעם קפה). את המתכון שלחה עדי, שמכירה אותו כבר שנים וזוכרת אותו כטעים במיוחד. ואל תיבהלו אם העוגה קצת מתפרקת- גם זה חלק מהנוסטלגיה…
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בסיר על אש קטנה ממיסים מרגרינה, קפה וסוכר, תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הביצים, בלי להפסיק לערבב ,ומסירים מהאש כשהתערובת סמיכה ואחידה.
- מורחים כשישית מהקרם על מצה אחת ומניחים אותה על צלחת ההגשה כשהצד עם הקרם פונה כלפי מעלה. מורחים קרם על מצה נוספת ומרכיבים אותה כשכבה שנייה, על גבי המצה הראשונה. חוזרים על הפעולה עם המצות שנותרו.
- שומרים את העוגה במקרר (היא במיטבה לאחר כמה שעות, כשהקרם נספג במצות).
- כשרוצים להגיש חותכים למנות אישיות.
אופן הכנה
- בסיר על אש קטנה ממיסים מרגרינה, קפה וסוכר, תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הביצים, בלי להפסיק לערבב ,ומסירים מהאש כשהתערובת סמיכה ואחידה.
- מורחים כשישית מהקרם על מצה אחת ומניחים אותה על צלחת ההגשה כשהצד עם הקרם פונה כלפי מעלה. מורחים קרם על מצה נוספת ומרכיבים אותה כשכבה שנייה, על גבי המצה הראשונה. חוזרים על הפעולה עם המצות שנותרו.
- שומרים את העוגה במקרר (היא במיטבה לאחר כמה שעות, כשהקרם נספג במצות).
- כשרוצים להגיש חותכים למנות אישיות.
הערות
- אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה.
הערות
- אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)