עוגת המצות של חוה

עוגת המצות של חוה זו עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט וטעים בטעם קפה. אפשר להכין גרסת פרווה או חלבית
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

עוגת פסח מהסוג הקלאסי, משכבות של מצות שביניהן קרם פשוט (במקרה הזה בטעם קפה). את המתכון שלחה עדי, שמכירה אותו כבר שנים וזוכרת אותו כטעים במיוחד. ואל תיבהלו אם העוגה קצת מתפרקת- גם זה חלק מהנוסטלגיה…

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר על אש קטנה ממיסים מרגרינה, קפה וסוכר, תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים את הביצים, בלי להפסיק לערבב ,ומסירים מהאש כשהתערובת סמיכה ואחידה.
  3. מורחים כשישית מהקרם על מצה אחת ומניחים אותה על צלחת ההגשה כשהצד עם הקרם פונה כלפי מעלה. מורחים קרם על מצה נוספת ומרכיבים אותה כשכבה שנייה, על גבי המצה הראשונה. חוזרים על הפעולה עם המצות שנותרו.
  4. שומרים את העוגה במקרר (היא במיטבה לאחר כמה שעות, כשהקרם נספג במצות).
  5. כשרוצים להגיש חותכים למנות אישיות.

הערות

  • אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody