עוגה לפסח של אסף

עוגה לפסח של אסף זו עוגת שוקולד ללא קמח, טעימה ומפנקת, עם קרם וניל ונס קפה וציפוי שוקולד מבריק, שמתאימה גם לכל מי שנמנע מגלוטן
עוגה לפסח של אסף זו עוגת שוקולד ללא קמח, טעימה ומפנקת, עם קרם וניל ונס קפה וציפוי שוקולד מבריק, שמתאימה גם לכל מי שנמנע מגלוטן
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


עוגה וציפוי שוקולד

קרם וניל ונס קפה


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-190 מעלות. מפרידים ביצים לחלבונים וחלמונים.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה מעל סיר מים רותחים/במיקרוגל. מניחים בצד לכמה דקות, עד שהשוקולד המומס מתקרר מעט. מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר. מוסיפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד ומערבבים בתנועת קיפול.
  4. שומרים בצד כוס אחת מתוך התערובת. מעבירים את התערובת שנותרה לתבנית.
  5. אופים עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
  6. מקררים מעט לפני הנחת הקרם.
  7. מכינים את הקרם ומרכיבים: מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וקפה (עד שהעוגה האפויה מתקררת שומרים את הקרם במקרר).
  8. מורחים את הקרם ומיישרים. יוצקים מעל את שארית תערובת השוקולד שהנחנו בצד.
  9. שומרים את העוגה במקרר לפחות לילה לפני הגשה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    רויטל זקן

    כמה זמן בערך צריך להיות בתנור ?

      Avatar
      קרין גורן

      הי רויטל. בערך 20 דקות עד חצי שעה

הצג עוד

קטגוריות