עוגת גבינה לפסח של דורית מאנגני

קבלו מתכון של עוגת גבינה לפסח של דורית מאנגני עם בסיס עוגת שוקולד ללא קמח, מלית גבינה עם שברי אגוזים ופצפוצי שוקולד ושכבה של שברי אגוזי פקאן מסוכרים
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

בעוגת הגבינה “דליקטס” של דורית יש בסיס של עוגת שוקולד ללא קמח, מלית גבינה עם שברי אגוזים ופצפוצי שוקולד ומלמעלה - שכבה של שברי אגוזי פקאן מסוכרים…

מצרכים

בסיס

  • 4 ביצים L
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד

מלית

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס חלב 3%
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1/2 כוס פקאנים מסוכרים
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1/2 שקית אבקת ג’לטין
  • 1/4 כוס מים רותחים

קישוט

  • 1 כוס פקאנים מסוכרים
  • אגוזי מלך

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מערבבים את כל חומרי הבסיס ויוצקים לתבנית.
  3. אופים כ-30 דקות, עד קיסם שננעץ בעוגה יוצא מעט לח. מקררים מעט.
  4. מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים: ממיסים את הג’לטין במים חמים, לפי הוראות היצרן. מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, חלב ואינסטנט פודינג. שמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים את האגוזים ומערבבים במהירות נמוכה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה. מוסיפים את הג’לטין והמים ומקפלים לתערובת.
  5. מעבירים את תערובת הגבינה אל מעל העוגה האפויה ומיישרים.
  6. מפזרים את אגוזי הפקאן המסוכרים לקישוט. אם רוצים מעטרים גם בחצאי אגוזים.
  7. מעבירים את העוגה למקרר לקירור של יממה, לפני ההגשה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody