עוגת גבינה לפסח של דורית מאנגני

קבלו מתכון של עוגת גבינה לפסח של דורית מאנגני עם בסיס עוגת שוקולד ללא קמח, מלית גבינה עם שברי אגוזים ופצפוצי שוקולד ושכבה של שברי אגוזי פקאן מסוכרים
1 5
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

בעוגת הגבינה “דליקטס” של דורית יש בסיס של עוגת שוקולד ללא קמח, מלית גבינה עם שברי אגוזים ופצפוצי שוקולד ומלמעלה - שכבה של שברי אגוזי פקאן מסוכרים…

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מערבבים את כל חומרי הבסיס ויוצקים לתבנית.
  3. אופים כ-30 דקות, עד קיסם שננעץ בעוגה יוצא מעט לח. מקררים מעט.
  4. מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים: ממיסים את הג’לטין במים חמים, לפי הוראות היצרן. מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, חלב ואינסטנט פודינג. שמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים את האגוזים ומערבבים במהירות נמוכה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה. מוסיפים את הג’לטין והמים ומקפלים לתערובת.
  5. מעבירים את תערובת הגבינה אל מעל העוגה האפויה ומיישרים.
  6. מפזרים את אגוזי הפקאן המסוכרים לקישוט. אם רוצים מעטרים גם בחצאי אגוזים.
  7. מעבירים את העוגה למקרר לקירור של יממה, לפני ההגשה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody