עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה זו עוגת גבינה אפויה גבוהה, מרשימה וטעימה מאוד, משודרגת בציפוי יפהפה על בסיס פסיפלורה אקזוטית
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    12 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

תחתית

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  3. מכינים את מלית הגבינה, מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-140 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  4. בקערה טורפים (בעדינות, לא מקציפים!) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים ביצים, קליפת תפוז ונקטר מנגו וטורפים לתערובת חלקה.
  5. מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה.
  6. מוזגים את התערובת לתבנית משומנת בתרסיס שמן. אופים כשעה וחצי.
  7. מצננים ומצפים: מערבבים את מחית הפסיפלורה עם אבקת סוכר. מפזרים את אבקת הג’לטין על המים וממתינים חצי דקה. מחממים במיקרוגל 10 שניות לנוזל חלק (לא להרתיח). מוסיפים למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב, ויוצקים על העוגה.
  8. מעבירים למקרר למשך הלילה לצינון והתייצבות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody