עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה

עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה זו עוגת גבינה אפויה גבוהה, מרשימה וטעימה מאוד, משודרגת בציפוי יפהפה על בסיס פסיפלורה אקזוטית
עוגת גבינה טרופית בציפוי פסיפלורה זו עוגת גבינה אפויה גבוהה, מרשימה וטעימה מאוד, משודרגת בציפוי יפהפה על בסיס פסיפלורה אקזוטית
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
  3. מכינים את מלית הגבינה, מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-140 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  4. בקערה טורפים (בעדינות, לא מקציפים!) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים ביצים, קליפת תפוז ונקטר מנגו וטורפים לתערובת חלקה.
  5. מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה.
  6. מוזגים את התערובת לתבנית משומנת בתרסיס שמן. אופים כשעה וחצי.
  7. מצננים ומצפים: מערבבים את מחית הפסיפלורה עם אבקת סוכר. מפזרים את אבקת הג’לטין על המים וממתינים חצי דקה. מחממים במיקרוגל 10 שניות לנוזל חלק (לא להרתיח). מוסיפים למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב, ויוצקים על העוגה.
  8. מעבירים למקרר למשך הלילה לצינון והתייצבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (12)

Avatar

      Foody team
      מערכת Foody

      מה בדיוק לא ברור?

    Avatar
    ממזל

    קצת לא מובן כשמכינים את התחתית עם העוגיות והחמאה לאחר ההידוק שמים במקפיא . ואחכ עוברים למלית ואופים אותה … אופים ביחד עם התחתית ? או בנפרד מהתחתית ואז פשוט אחרי שאפינו מעבירים את המלית המוכנה על התחתית ומצפים בציפוי

      Foody team
      מערכת Foody

      אופים יחד עם התחתית. בהצלחה!

      Foody team
      מערכת Foody

      כן

הצג עוד

קטגוריות