עוגת גבינה עם עוגיות אוראו של קרין גורן

קרין גורן משדרגת את עוגת הגבינה הקלאסית ומכינה עוגת גבינה עם עוגיות אוראו שמוסיפות קראנצ'יות וטעם שוקולדי נהדר
קרין גורן משדרגת את עוגת הגבינה הקלאסית ומכינה עוגת גבינה עם עוגיות אוראו שמוסיפות קראנצ'יות וטעם שוקולדי נהדר
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. משמנים קלות את התבנית.
  2. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והגבינה לקרם יציב.
  3. מסדרים בתבנית בצפיפות שכבה של העוגיות השלמות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
  4. במעבד המזון טוחנים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט) לפירורים דקים. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
  6. פורסים את העוגה בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Tal

    אפשר להכין את זה בכוסות? כקינוח כוסות

      Avatar
      קרין גורן

      בהחלט

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות