עוגיות חמאה דניות של קרין גורן

גם אתם מכורים לעוגיות חמאה בקופסאות פח? קבלו מתכון מעולה של עוגיות חמאה דניות אהובות, פריכות ונמסות בפה, שגורפות מלא מחמאות
גם אתם מכורים לעוגיות חמאה בקופסאות פח? קבלו מתכון מעולה של עוגיות חמאה דניות אהובות, פריכות ונמסות בפה, שגורפות מלא מחמאות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממלאים מים בסיר קטן ומכניסים ביצים שלמות עם הקליפה. מחממים על האש לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 10 דקות, לקבלת ביצים קשות.
  2. מצננים ומקלפים את הביצים. מוציאים את החלמונים המבושלים.
  3. מניחים את החלמונים במסננת קטנה ומועכים דרך החורים במסננת לפירורים דקים, ישירות לתוך קערת המיקסר עם וו גיטרה.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר את החמאה, הסוכר, המלח, תמצית הווניל והקמח. מעבדים 4-2 דקות במהירות בינונית, לפירורים של בצק קטיפתי וכמעט אחיד. מוציאים מהמיקסר ומאחדים את הבצק בידיים לכדור.
  5. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  6. מניחים נייר אפייה על משטח עבודה ומקמחים אותו. מעבירים את הבצק לנייר האפייה, מקמחים גם מלמעלה ומרדדים לעובי של קצת פחות מ-1 ס”מ.
  7. קורצים עוגיות ומסדרים במרווחים קטנים על גבי התבנית. מפזרים את הסוכר ואופים כ-20 דקות להזהבה עדינה בלבד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (10)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

תגיות