ספוג תפוזים (בלי הפרדת ביצים!)

ספוג תפוזים (בלי הפרדת ביצים!) זו עוגה נוסטלגית וטעימה, גבוהה, מרשימה וסופר טעימה, שמכינים בקלי קלות, בתבנית עם חור, בלי להפריד ביצים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

הממ… עוגת ספוג תפוזים כמו של הסבתות… איזה כיף להכין תה חם בחורף ולהגיש לידו פרוסת עוגה כזו… וכמה קל להכין אותה! אמנם אנחנו מלכלכים את המיקסר לכבודה, אבל אני מבטיחה שמקציפים את הביצים שלמות בלי להפריד אותן.

מצרכים

  • 4 ביצים L
  • 1 1/2
    כוסות או 300 גרם סוכר לבן
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 2 תפוזים גדולים
  • 2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
  2. מוזגים פנימה שמן לאט, תוך כדי הקצפה.
  3. מגרדים קליפת תפוז וסוחטים מיץ - אם מתקבלת פחות מכוס של מיץ, משלימים לכוס מידה בתוספת מים. מוסיפים לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה איטית.
  4. מוסיפים קמח ומקציפים לאיחוד.
  5. מוזגים לתבנית משומנת ואופים ב-160 מעלות 45 דקות, להשחמה והתייצבות (עד שקיסם יוצא יבש).

הערות

  • משתמשים בקליפה ומיץ התפוזים. צריך כוס מיץ. אם מתקבל פחות מיץ מהתפוזים - משלימים כמות עם מים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    אושרית רובין

    אחרי שחיפשתי בכל האינטרנט וכל עוגה שהתבאסתי עליה

    אושרית רובין

    תי את המתכון שלך כל כך קל ומהיר ויצא לי הכי טוב מכל הפעמים שניסיתי מתכונים אחרים והעוגה שלך הולכת לשמח מישהיא ליום הולדת אז תודה לך קרין את גדולה מהחיים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody