![שוקולד מומס](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/2/2019/05/07141713/homeubuntureleasesrelease_20190505071537webappmu-pluginsfoody-white-labeltmp1557227833-Bw2HnN.jpg)
-
מרכיבים5
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
סלסילות
-
200 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם שוקולד לבן
-
2 כפות שמן קנולה
הגשה
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן לדילול.
- שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
- מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז’ט מסיליקון.
- מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
- מקפיאים עד השימוש. מקלפים בעדינות את המנג’ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
- מגישים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.
אופן הכנה
- ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן לדילול.
- שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
- מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז’ט מסיליקון.
- מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
- מקפיאים עד השימוש. מקלפים בעדינות את המנג’ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
- מגישים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)