סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון

סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון זה קינוח חמוד, מיוחד וקל להכנה, ללא גלוטן, והוא בעצם במקביל גם המנה האחרונה וגם כלי ההגשה שלה
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן לדילול.
  2. שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
  3. מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז’ט מסיליקון.
  4. מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
  5. מקפיאים עד השימוש. מקלפים בעדינות את המנג’ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
  6. מגישים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody