סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון

סלסילת שוקולד במנג`ט סיליקון זה קינוח חמוד, מיוחד וקל להכנה, ללא גלוטן, והוא בעצם במקביל גם המנה האחרונה וגם כלי ההגשה שלה
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

סלסילות

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן קנולה

הגשה

  • גלידה מוכנה
  • סירופ שוקולד

אופן הכנה

  1. ממיסים כל שוקולד בנפרד ומערבבים עם מעט שמן לדילול.
  2. שמים את השוקולד הלבן בשקית ניילון וגוזרים את השפיץ.
  3. מזלפים קשקושי שוקולד לבן על המנז’ט מסיליקון.
  4. מוזגים בעדינות שוקולד מריר מעל ומסובבים לציפוי הדפנות.
  5. מקפיאים עד השימוש. מקלפים בעדינות את המנג’ט מהשוקולד הקפוא ומניחים בצלחת הגשה.
  6. מגישים בקעריות השוקולד גלידה ומקשטים בסירופ שוקולד.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody