סופגניות אוראו מושחתות במיוחד של קרין גורן

קבלו מתכון של סופגניות אוראו מושחתות במיוחד - סופגניות קטנות ושחומות, מטוגנות בשמן עמוק, שמסתירות בפנים הפתעה כיפית שמתגלה בביס
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

סופגניות

אופן הכנה

  1. מקפיאים את העוגיות לפחות לשעה אחת טרם הטיגון.
  2. מחממים בסיר את השמן לטיגון עמוק.
  3. בקערה טורפים את הביצה, השמנת החמוצה וסוכר הווניל. מוסיפים את הקמח וטורפים עד שאין גושים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-5 דקות להסמכה.
  4. משמנים כף גלידה קפיצית גדולה בעזרת תרסיס שמן. ממלאים את הכף עד 1/2 הגובה בתערובת, משקעים פנימה עוגייה קפואה אחת ומכסים בתערובת למילוי הכף.
  5. הופכים ולוחצים את קפיץ כף הגלידה מעל השמן החם. מטגנים להזהבה כ-3-4 דקות מכל הכיוונים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  6. זורים את אבקת הסוכר ומגישים חם.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (12)

    Avatar
    E Z

    האם אפשר להשתמש הגבינה לבנה במקום שמנת? והאם אפשרי לעשות סופגניה ללא אוראו? זה אותו מתכון

      Avatar
      Foody Foody

      יש באתר מתכון לסופגניות נהדרות כמו בקונדיטוריה

    Avatar
    E Z

    אפשר להחליף את השמנת הגבינה לבנה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן

    Avatar
    טליה שרון

    אפשר להחליף את השמנת החמוצה בקרם קוקוס או שמנת מתוקה צמחית? או גבינת שמנת טופו? מחפשת פתרון לילד אלרגי לחלב

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בקרם קוקוס וגם ביוגורט סויה או גבינת טופו

    Avatar
    אורי אברהם

    היי, רציתי לשאול איך משתמשים בחצי ביצה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי
      טורפים את הביתה ומשתמשים בחצי ממנה 🙂

    Avatar
    דקלה

    מה יכול להוות תחליף לכף גלידה?

      Avatar
      Foody Foody

      כף עמוקה אחרת, קחי בחשבון שהצורה לא תצא ממש עגולה ויפה 🙂

    Avatar
    שרית ברדה

    נראה מדהים! האם לדעתך מתאים לאפייה במולטיקייק?

      Foody team
      Foody team

      תודה (: כן, זה אפשרי. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody