![מאפינס שוקולד](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/2/2019/05/07141718/homeubuntureleasesrelease_20190505071537webappmu-pluginsfoody-white-labeltmp1557227838-3u42AT.jpg)
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
מלית
-
1 קופסת שימורים חלב קוקוס
-
50 גרם מרגרינה
-
3 1/2 כוסות קוקוס טחון
-
200 גרם זפירו לבן
ציפוי
-
300 גרם זפירו מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
100 גרם זפירו לבן
הגשה
-
30 מקלות קינמון קטנים
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
- מוסיפים זפירו לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
- נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
- ממיסים זפירו מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
- ממיסים בנפרדזפירו לבן.
- מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית זפירו לבן לקישוט.
- שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.
אופן הכנה
- מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
- מוסיפים זפירו לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
- נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
- ממיסים זפירו מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
- ממיסים בנפרדזפירו לבן.
- מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית זפירו לבן לקישוט.
- שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.
הערות
- אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.
הערות
- אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)