סוכריות קוקוס

סוכריות קוקוס זה ממתקים אישיים ללא גלוטן וגם כשרים לפסח, שאפשר להכין בקלי קלות בגרסה חלבית או פרווה על בסיס שבבי קוקוס ושוקולד לבן
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

מלית

  • 1 קופסת שימורים חלב קוקוס
  • 50 גרם מרגרינה
  • 3 1/2 כוסות קוקוס טחון
  • 200 גרם שוקולד לבן

ציפוי

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 100 גרם שוקולד לבן

הגשב

  • 30 מקלות קינמון קטנים

אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
  2. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
  3. מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
  4. נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
  5. ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
  6. ממיסים בנפרד שוקולד לבן.
  7. מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית שוקולד לבן לקישוט.
  8. שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.

הערות

  • משתמשים בשוקולד לבן פרווה.
  • אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody