המזווה המתוק
המזווה המתוק

מיני ארטיק פיסטוק קיצי ומושלם

רוצים להטריף את האורחים? הכינו להם מיני ארטיק פיסטוק, שגם הילדים וגם המבוגרים יזללו בהנאה. זה רק נראה מסובך, ההכנה סופר פשוטה - רק לערבב ולהקפיא, ויש לכם פינוק קיצי מושלם
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

ציפוי

אופן הכנה

  1. מקציפים שמנת מתוקה במיקסר לקצפת רכה.
  2. מקפלים פנימה חלב מרוכז.
  3. מוסיפים ממרח ומקפלים לדוגמת שיש.
  4. ממלאים את שקעי התבנית ונועצים מקל בכל שקע.
    ארטיק פיסטוק מזולף לתבנית שקעים
    מזלפים לשקעים

    מכניסים מקלות ארטיקים לשקעים
    מכניסים מקל ארטיק לכל שקע

  5. מקפיאים להתקשות.
  6. טובלים בזפירו מומס ומיד בפיסטוקים. שומרים במקפיא ומגישים קפוא.
    טובלים את הארטיקים בזפירו מומס
    טובלים בזפירו מומס
    מיני ארטיק פיסטוק
    מיני ארטיק פיסטוק מושלמים

    מיני ארטיק פיסטוק עם מחית פיסטוק
    בתיאבון! צילום: גיל אבירם

תוכן נוסף

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שרה שטראוס

    אפשר להמיר את הזיפרו בשוקולד?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    איילה סבג

    אך אפשר להמיר לפרווה עבור אלרגים לחלב?

      Foody team
      Foody team

      להשתמש בשמנת צמחית וחלב מרוכז פרווה על בסיס קוקוס

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody