מאפינס סירופ שוקולד

מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
  3. בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
  4. מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
  5. מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
  6. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
  7. אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (19)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    אם אני רוצה מאפינס לא חלבי מה אפשר לשים במקום חלב ושמנת?תודהההה

      Avatar
      קרין גורן

      היי מיכל, אפשר להחליט את השמנת ביוגורט סויה ואת החלב במשקה צמחי (סויה/שקדים וכו’)

הצג עוד

קטגוריות