מאפינס סירופ שוקולד

מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

מאפינס

  • 4 ביצים L
  • 2 כוסות סוכר לבן
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 2 גביעי שמנות חמוצות
  • 1/2 כוס חלב 3%
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כוסות קמח לבן
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח דק

קישוט

  • סירופ שוקולד
  • שוקולד צ’יפס

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
  3. בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
  4. מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
  5. מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
  6. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
  7. אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody