מאפינס סירופ שוקולד

מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
  3. בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
  4. מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
  5. מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
  6. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
  7. אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar

    היי קרין, כבר פעם שניה שאני מכינה את המאפינס והם לא נאפים עד הסוף למרות שאני עוקבת באדיקות אחר ההוראות הצילו

      Avatar
      Foody Foody

      כדאי לבדוק ש:
      – התנור מכווון לטמפרטורה הנכונה ואינו על טמפרטורה נמוכה מדי
      – זמן אפייה מספק: כל תנור אחר, לכן מומלץ להיצמד לזמני האפייה במתכון אבל גם להאריך באפייה אם המאפינס לא מוכנים. תמיד אפשר לבדוק אם הם מוכנים בעזרת מבחן הקיסם.
      בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody