
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
מאפינס
-
4 ביצים L
-
2 כוסות סוכר לבן
-
1 כוס שמן קנולה
-
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל
-
4 כוסות קמח לבן
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית מלח דק
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
- בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
- מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
- מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
- מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
- אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.
תגובות (7)
היי קרין, כבר פעם שניה שאני מכינה את המאפינס והם לא נאפים עד הסוף למרות שאני עוקבת באדיקות אחר ההוראות הצילו
כדאי לבדוק ש:
– התנור מכווון לטמפרטורה הנכונה ואינו על טמפרטורה נמוכה מדי
– זמן אפייה מספק: כל תנור אחר, לכן מומלץ להיצמד לזמני האפייה במתכון אבל גם להאריך באפייה אם המאפינס לא מוכנים. תמיד אפשר לבדוק אם הם מוכנים בעזרת מבחן הקיסם.
בהצלחה!
נראה מושלם! אפשר להכין את זה בתבנית אינגליש קייק במקום מאפינס?
כן, משך האפייה יתארך קצת
התערובת יעצאה סמיכה יותר מעוגה בחושה זה בסדר
אפשר להכין בלי הסירופ ?
בודאי (: אפשר בלי סירופ.