לחמניות בירה ללא שמרים של קרין גורן

כשאין זמן להתעסק עם בצק שמרים, מכינים לחמניות בירה אווריריות מקמח תופח של קרין גורן
כשאין זמן להתעסק עם בצק שמרים, מכינים לחמניות בירה אווריריות מקמח תופח של קרין גורן
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן. ממיסים את החמאה.
  2. בקערה מערבבים את הסוכר, המלח ואת שני סוגי הקמחים.
  3. מוסיפים את הבירה ומערבבים לבצק רטוב.
  4. יוצרים לחמניות קטנות ומסדרים על גבי התבנית.
  5. יוצקים כפית חמאה על כל לחמנייה. אם רוצים, מקשטים מלמעלה.
  6. מנמיכים את התנור ל-180 מעלות ואופים את הלחמניות 30-25 דקות, או עד להזהבה.

הערות

  • אם רוצים לשדרג את הלחמניות, אפשר להוסיף לבצק עשבי תיבול קצוצים, או לפזר מעליהן לפני האפייה אגוזים, שומשום או תוספת אחרת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות