כשקרין ועדי נפגשות נוצר לו קרואסון בטעם אוראו!

קרין גורן ועדיקוש מגשימות פנטזיות ומציגות לכם מתכון לקוראסון אוורירי של החלומות בטעם אוראו שכל אחד יכול להכין בבית בקלות
קרין גורן ועדיקוש מגשימות פנטזיות ומציגות לכם מתכון לקוראסון אוורירי של החלומות בטעם אוראו שכל אחד יכול להכין בבית בקלות
  • קרין
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

הברשה

מילוי

גנאש שוקולד

אפשרות לשדרוגים


אופן הכנה: 

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות.
  2. פותחים את הבצק על נייר אפייה, מרדדים לצורת מלבן בעובי 4 מ״מ על משטח מקומח.
  3. חותכים למשולשים שווים בגודלם, בסיס 10 ס״מ על אורך 15 ס״מ.
  4. מגלגלים כל משולש מהבסיס לקודקוד ויוצרים קרואסון.
  5. מניחים על מגש אפייה משומן במרווחים שווים ומתפיחים בטמפרטורת החדר.
  6. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפיה כ-20 דקות או עד הזהבה. מצננים.
  7. לאחר שהקרואסון התקרר חוצים אותו במרכז כמו כריך.
  8. מכינים את גנאש השוקולד: מניחים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה, ממיסים במיקרוגל עד  להמסה מלאה ומניחים בצד להצטנן.
  9. מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצף יציב, מכניסים לקערה את קרם עוגיות האוראו ומקציפים לקרם אחיד.
  10. מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף.
  11. מרכיבים את המנה: חוצים קרואסון לאורכו, מורחים את גנאש השוקולד או ממרח הנוטלה, מזלפים מקרם המסקרפונה, מעל קרם המסקרפונה מזלפים קצפת, מעל הקצפת אפשר לקשט בממרח אוראו ועוגיות אוראו חתוכות.
  12. סוגרים את כריך הקרואסון ומפדרים באבקת סוכר.ספר חדש לקרין גורן - מתוק בבית

רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    נופר

    האם אפשר להכין את הקוראסון יום לפני וביום למחרת לשים את הדברים בפנים ? כדי שלא יהיה רטוב מידי .

      Foody team
      Foody team

      כן

      Foody team
      Foody team

      אין צורך להתפיח רק להפשיר את הבצק המוכן. בהצלחה!

    Avatar
    שקד

    האם ניתן לעשות גם עם בצק פילו?

      Foody team
      Foody team

      לא ניתן להכין את המתכון עם בצק פילו. בצק פילו אינו תופח באפייה…

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody