כשקרין ועדי נפגשות נוצר לו קרואסון בטעם אוריאו!

קרין גורן ועדיקוש מגשימות פנטזיות ומציגות לכם מתכון לקוראסון אוורירי של החלומות בטעם אוריאו שכל אחד יכול להכין בבית בקלות
  • זמן הכנה
    שעה
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בצק

הברשה

מילוי

גנאש שוקולד

אפשרות לשדרוגים

אופן הכנה: 

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות.
  2. פותחים את הבצק על נייר אפייה, מרדדים לצורת מלבן בעובי 4 מ״מ על משטח מקומח.
  3. חותכים למשולשים שווים בגודלם, בסיס 10 ס״מ על אורך 15 ס״מ.
  4. מגלגלים כל משולש מהבסיס לקודקוד ויוצרים קרואסון.
  5. מניחים על מגש אפייה משומן במרווחים שווים ומתפיחים בטמפרטורת החדר.
  6. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפיה כ-20 דקות או עד הזהבה. מצננים.
  7. לאחר שהקרואסון התקרר חוצים אותו במרכז כמו כריך.
  8. מכינים את גנאש השוקולד: מניחים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה, ממיסים במיקרוגל עד  להמסה מלאה ומניחים בצד להצטנן.
  9. מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצף יציב, מכניסים לקערה את קרם עוגיות האוריאו ומקציפים לקרם אחיד.
  10. מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף.
  11. מרכיבים את המנה: חוצים קרואסון לאורכו, מורחים את גנאש השוקולד או ממרח הנוטלה, מזלפים מקרם המסקרפונה, מעל קרם המסקרפונה מזלפים קצפת, מעל הקצפת אפשר לקשט בעוד גנאש ועוגיות אוריאו חתוכות.
  12. סוגרים את כריך הקרואסון ומפדרים באבקת סוכר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody