הפאי המושלם: פאי שוקולד בהשראת מילקי

מחפשים משהו מתוקשלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
מחפשים משהו מתוקשלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
  • קרין
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 24 ס"מ

בסיס (ללא אפייה)

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.
  2. מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר וטורפים עד לאיחוד.
  3. מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.
  4. מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את גבינת השמנת, סוכר הוניל, אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.

    פאי שוקולד מילקי (צילוים: שניר גואטה)
    פאי שוקולד מילקי (צילוים: שניר גואטה)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    ליאל טל

    כמה זה חבילת גבינת שמנת?כאילו כמה גרם/כמה כפות?

      Foody team
      Foody team

      אין במתכון גבינת שמנת אלא שמנת מתוקה (מיכל שמנת=250 מ”ל).

      Avatar
      עטר

      בטח שיש, רשום גבינת שמנת 30%, “מומלץ מסקרפונה”.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody