
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
בסיס (ללא אפייה)
-
1 1/2 שקיות קליק קורנפלקס
-
1/2 חפיסה פתי בר שוקולד
-
100 גרם חמאהמומסת
מלית
-
2 1/2 כוסות חלב 3%
-
1/4 כוס קורנפלור
-
2 כפות אבקת קקאו
-
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
-
1/2 כוס ממרח בטעם קינדר דארק
ציפוי
-
1 חבילה גבינת שמנת 30%(רצוי מסקרפונה)
-
1 חבילה סוכר וניל
-
1/3 כוס אבקת סוכר
-
1 חבילה שמנת מתוקה 38%
קישוט
-
1/2 שקית קליק קורנפלקס(מה שנשאר)
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.
- מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר וטורפים עד לאיחוד.
- מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.
- מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את גבינת השמנת, סוכר הוניל, אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.
פאי שוקולד מילקי (צילוים: שניר גואטה)
תגובות (8)
במה אפשר להחליף את ממרח הקינדר?
בכל ממרח שוקולד
האם הממרח קינדר הוא ממרח שוקולד?
הוא ממרח בטעם חטיף קינדר 🙂
מה שאתה כותבת במתכון ומה שאת עושה בסרטון שונה קצת יכול להיות?
כמה זה חבילת גבינת שמנת?כאילו כמה גרם/כמה כפות?
אין במתכון גבינת שמנת אלא שמנת מתוקה (מיכל שמנת=250 מ”ל).
בטח שיש, רשום גבינת שמנת 30%, “מומלץ מסקרפונה”.