גבינה פירורים ברינג אישי

נסו את המתכון החביב הזה של עוגת גבינה פירורים ברינג אישי - קינוח יפהפה עם תחתית פריכה, מלית גבינה קרה וקישוט תותים. כמה פשוט, ככה מרשים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

תחתית ופירורים

  • 210
    גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/4
    כוס או 50 גרם סוכר לבן
  • 1
    שקית או 10 גרם סוכר וניל
  • 150 גרם חמאה קרה
  • 3 חלמונים L

מלית

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
  • 150
    גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1
    חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 גרם גבינת שמנת 30%

קישוט

  • תותים קטן

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית והפירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק.
  3. מהדקים בידיים את כל הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה.
  4. נועצים בבצק באופן צפוף רינגים אישיים.
  5. אופים כ- 20 דקות, עד להזהבה. מצננים לחלוטין.
  6. מוציאים בעדינות בעזרת תרווד או מרית את הרינגים האישיים עם הבצק בתוכם. את שאר הבצק האפוי מפוררים בידיים לפירורים.
  7. מכינים את המלית ומרכיבים: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
  8. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים בהדרגה את הגבינות ומקציפים דקה נוספת.
  9. יוצקים את תערובת הגבינה לרינגים האישיים (מונחים על מגש ישר שמתאים למקרר) הכי נוח עם שקית זילוף. מיישרים את פני השטח ומפזרים מעל את הפירורים. (אם רוצים לקשט בתותים ממלאים מעט מתערובת הגבינה בתחתית ומסדרים את התותים בהיקף התבנית כשהחלק החתוך כלפי חוץ).
  10. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות. מחממים קצת את התבנית בעזרת ברנר או מגבת טבולה במים רותחים לחילוץ העוגה מהתבנית. מגישים קר.

 

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody