גבינה פירורים ברינג אישי

נסו את המתכון החביב הזה של עוגת גבינה פירורים ברינג אישי - קינוח יפהפה עם תחתית פריכה, מלית גבינה קרה וקישוט תותים. כמה פשוט, ככה מרשים
נסו את המתכון החביב הזה של עוגת גבינה פירורים ברינג אישי - קינוח יפהפה עם תחתית פריכה, מלית גבינה קרה וקישוט תותים. כמה פשוט, ככה מרשים
  • קרין
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית ופירורים

מלית

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית והפירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק.
  3. מהדקים בידיים את כל הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה.
  4. נועצים בבצק באופן צפוף רינגים אישיים.
  5. אופים כ- 20 דקות, עד להזהבה. מצננים לחלוטין.
  6. מוציאים בעדינות בעזרת תרווד או מרית את הרינגים האישיים עם הבצק בתוכם. את שאר הבצק האפוי מפוררים בידיים לפירורים.
  7. מכינים את המלית ומרכיבים: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
  8. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים בהדרגה את הגבינות ומקציפים דקה נוספת.
  9. יוצקים את תערובת הגבינה לרינגים האישיים (מונחים על מגש ישר שמתאים למקרר) הכי נוח עם שקית זילוף. מיישרים את פני השטח ומפזרים מעל את הפירורים. (אם רוצים לקשט בתותים ממלאים מעט מתערובת הגבינה בתחתית ומסדרים את התותים בהיקף התבנית כשהחלק החתוך כלפי חוץ).
  10. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות. מחממים קצת את התבנית בעזרת ברנר או מגבת טבולה במים רותחים לחילוץ העוגה מהתבנית. מגישים קר.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    יפית ברקוביץ

    האם נשמרת טוב בהקפאה?

      Foody team
      Foody team

      כן, אפשר לשמור בהקפאה אך להפשיר היטב לפני ההגשה משום שאחרת יהיו גבישי קרח בגבינה. בהצלחה!

    Avatar
    שלומי

    היי, האם אפשרי לעשות את העוגה ברינג 24 במקום ברינגים אישיים?

      Foody team
      Foody team

      כן, בהחלט. בהצלחה (:

    Avatar
    אסנת מרון

    כבר תקופה שמטעמי בריאות אני מכינה את העוגה ללא סוכר (חוץ מהאינסטנט וניל) עם כמו סוכר ויוצא נהדר. היום החלטתי להחליף את הקמח של הבצק בקמח שקדים טשוב עם כמו סוכר ויצא פגז! כעת גם ללא סוכר וגם ללא גלוטן

      Foody team
      Foody team

      נשמע נהדר. תודה על השיתוף.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody