בראוניז דלמטיים מהממים – בראוניז שוקולד גבינה של קרין גורן

בראוניז שוקולד גבינה זה עוד גרסה של עוגה מושחתת לאנשים שלא יודעים ולא רוצים לבחור: תחתית בראוניז שוקולד ומעל מלית גבינה אפויה עשירה
בראוניז שוקולד גבינה זה עוד גרסה של עוגה מושחתת לאנשים שלא יודעים ולא רוצים לבחור: תחתית בראוניז שוקולד ומעל מלית גבינה אפויה עשירה
  • קרין
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תערובת גבינה

בראוניז


אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם חמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים.
  2. מעבירים כוס מהבלילה לקערית. מוסיפים קורנפלור לקערית וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
  3. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים (לא מקציפים) ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. מנפים יחד לתוך הבלילה קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים.
  5. מרכיבים ואופים: מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות נייר מבצבצים לחילוץ קל. יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז.
  6. בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה (אל תנסו למרוח את תערובת השוקולד או ליצור שכבה אחידה - המראה הסופי לא יהיה סימטרי וזה כל הקסם).
  7. אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת.
  8. מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר (כדי להקל על הפריסה).
  9. שולפים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), פורסים לריבועים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.
  1. כל המתכונים הכי שווים לחג השבועות כאן:

    בית לזית, זיתוניות, וילה לזית או פשוט החטיפים הכי טעימים ביקום!

    קנלוני בטטות וגבינות - כי מתכון מנצח לא מחליפים בחיים!

    לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ

    פינגר פוד לשבועות - אצבעות גבינה קריספיות

    עוגת הגבינה הבלתי נשכחת של רביבה - עוגת גבינה ושוקולד לבן

    ביסים קטנים ומושלמים: כדורי מק אנד צ’יז מטוגנים

    קציצות קישואים עם גבינה בולגרית והזמנה לריקוד צמוד

    בואיקוס - לחמניות הגבינה של סבתא רוזה הבולגריה

    סהרוני גבינה מלוחים שילדים מאוד אוהבים

    פשטידת תירס ב-10 דקות

    כמו באמריקה - קראק פאי ממכר של קרין גורן ונועה רוזין

    קאוורמה או בניצה, זה לא משנה - מתכון למחמם הרשמי של החורף!

    עוגת הגבינה הגאונית של קרין גורן - עוגת ספירלה גבינה ושוקולד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (35)

Avatar

    Avatar
    עמרי ממן

    האם אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה?

      Foody team
      Foody team

      כן

    Avatar
    אור

    הי. המתכונים שלך הכי טובים שיש ותמיד מצליחים!! אפשר להחליף את הסוכר חום בסוכר לבן?

      Foody team
      Foody team

      תודה! וכן

    Avatar
    ליאור אלישר

    אפשר להכין בלי אגוזים? כדאי לשים משהו אחר במקום?

      Foody team
      Foody team

      אפשר בלי אגוזים. אפשר להחליף בשוקולד צ’יפס

הצג עוד

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody