בראוניז שוקולד גבינה

בראוניז שוקולד גבינה זה עוד גרסה של עוגה מושחתת לאנשים שלא יודעים ולא רוצים לבחור: תחתית בראוניז שוקולד ומעל מלית גבינה אפויה עשירה
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

תערובת גבינה

בראוניז

אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם חמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים.
  2. מעבירים כוס מהבלילה לקערית. מוסיפים קורנפלור לקערית וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
  3. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים (לא מקציפים) ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. מנפים יחד לתוך הבלילה קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים.
  5. מרכיבים ואופים: מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות נייר מבצבצים לחילוץ קל. יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז.
  6. בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה (אל תנסו למרוח את תערובת השוקולד או ליצור שכבה אחידה - המראה הסופי לא יהיה סימטרי וזה כל הקסם).
  7. אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת.
  8. מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר (כדי להקל על הפריסה).
  9. שולפים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), פורסים לריבועים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody