בראוניז דלמטיים מהממים – בראוניז שוקולד גבינה של קרין גורן

בראוניז שוקולד גבינה זה עוד גרסה של עוגה מושחתת לאנשים שלא יודעים ולא רוצים לבחור: תחתית בראוניז שוקולד ומעל מלית גבינה אפויה עשירה
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

תערובת גבינה

בראוניז

אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם חמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים.
  2. מעבירים כוס מהבלילה לקערית. מוסיפים קורנפלור לקערית וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
  3. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים (לא מקציפים) ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. מנפים יחד לתוך הבלילה קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים.
  5. מרכיבים ואופים: מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות נייר מבצבצים לחילוץ קל. יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז.
  6. בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה (אל תנסו למרוח את תערובת השוקולד או ליצור שכבה אחידה - המראה הסופי לא יהיה סימטרי וזה כל הקסם).
  7. אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת.
  8. מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר (כדי להקל על הפריסה).
  9. שולפים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), פורסים לריבועים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.
  1. כל המתכונים הכי שווים לחג השבועות כאן:

    בית לזית, זיתוניות, וילה לזית או פשוט החטיפים הכי טעימים ביקום!

    קנלוני בטטות וגבינות - כי מתכון מנצח לא מחליפים בחיים!

    לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ

    פינגר פוד לשבועות - אצבעות גבינה קריספיות

    עוגת הגבינה הבלתי נשכחת של רביבה - עוגת גבינה ושוקולד לבן

    ביסים קטנים ומושלמים: כדורי מק אנד צ’יז מטוגנים

    קציצות קישואים עם גבינה בולגרית והזמנה לריקוד צמוד

    בואיקוס - לחמניות הגבינה של סבתא רוזה הבולגריה

    סהרוני גבינה מלוחים שילדים מאוד אוהבים

    פשטידת תירס ב-10 דקות

    כמו באמריקה - קראק פאי ממכר של קרין גורן ונועה רוזין

    קאוורמה או בניצה, זה לא משנה - מתכון למחמם הרשמי של החורף!

    עוגת הגבינה הגאונית של קרין גורן - עוגת ספירלה גבינה ושוקולד

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (15)

    Avatar
    רוית פיטוסי

    שילוב טעים עשיתי בעבר😋

    Avatar
    נועם זוהר

    אני לא אוהבת אגוזי מלך.. במה אפשר להחליף?

      Foody team
      Foody team

      אפשר לוותר על אגוזי המלך

    Avatar
    הדס

    אפשר לוותר על האגוזי מלך בהכנת הבראוניז?

      Foody team
      Foody team

      ממליצים להיצמד למתכון כפי שהוא כדי שהטעם ייצא זהה 🙂

    Avatar
    Liraz Hilel

    אם אני רוצה להכין באינגליש קייק, כמה תבניות של אינגליש יוצאות?

    Avatar
    מריאל פינסקי

    האם אפשר להחליף את המתכון לבראוניז תפוז של קרים גורן )אני עושה אותו עם שוקולד בלי תפוז(

    Avatar
    Liraz Hilel

    היי, לא הבנתי למה צריך במלית הגבינה להוסיף חמאה??

    Avatar
    רות

    שלום, האם אפשר להמיר את הסוכר החום כהה בסוכר חום רגיל? תודה!

      Avatar
      ים

      מיואשת ולא מבינה באיזה שלב אני מפשלת… מכינה את העוגה בפעם השלישית, והסוכר לא נמס, ניסיתי מפעם לפעם לטרוף שוב ושוב את הביצים והסוכר במרץ, חלק מהתערובת תפוחה והחלק השני מלא בסוכר שאינו נמס…. ניסיתי לאפות- והיא בלתי ניתנת לאכילה משום שמרגישים פצפוצי סוכר… אשמח להכוונה… אני כל כך מתכווננת להכנת העוגה, קונה את כל המצרכים, קוראת ומבצעת שלב שלב- ולצערי.. אני פשוט לא מצליחה..

      Foody team
      Foody team

      היי, רצוי להקציף במיקסר את הביצים עם הסוכר כדי שהסוכר ייטמע היטב. עדיין יורגשו פתיתי סוכר אך האפייה הם אמורים להנמס ולהעלם. בהצלחה!

    Avatar
    חני

    דחוףףף. באיזו כוס להשתמש? כוס מדידה או חד פעמי רגילה?

      Foody team
      Foody team

      כוס מדידה סטנדרטית

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody