בראוניז שוקולד גבינה פירורים

בראוניז שוקולד גבינה פירורים זה קינוח מתוק, טעים ומושחת המורכב משלוש שכבות: בראוניז, גבינה אפויה ופירורים. במיוחד למי שלא מסוגל להחליט ולבחור
בראוניז שוקולד גבינה פירורים זה קינוח מתוק, טעים ומושחת המורכב משלוש שכבות: בראוניז, גבינה אפויה ופירורים. במיוחד למי שלא מסוגל להחליט ולבחור
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
בראוניז וחיתוכיות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


שכבת גבינה-שוקולד לבן

שכבת הפירורים


אופן הכנה

  1. מכינים את שכבת הבראוניס: ממיסים במיקרוגל שוקולד עם חמאה וסוכר. מוסיפים תמצית וניל. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים קמח, קקאו ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים במרץ עד שהתערובת חלקה ומבריקה, בערך דקה. יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן ומכניסים למקפיא עד שמכינים את שכבת הגבינה.
  2. מכינים את שכבת הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים במיקרוגל שמנת ושוקולד לבן. מערבבים גבינה, סוכר וביצים. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד הלבן. מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים בעדינות את התערובת מעל שכבת הבראוניס ואופים 10 דקות. בינתיים מכינים את הפירורים.
  3. מכינים את שכבת הפירורים: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון בהפעלות קצרות (פולסים). מוציאים את התבנית מהתנור (לאחר 10 דקות אפייה) ומפזרים בעדינות את הפירורים על שכבת הגבינה. מחזירים לתנור ואופים 35 דקות נוספות, עד שהפירורים זהובים ושכבת הגבינה כמעט יציבה.
  4. מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לשעתיים (או למקפיא לחצי שעה), על מנת להקל על הפריסה. פורסים לריבועים ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר.
  5. מגישים קר או בטמפרטורת החדר (תלוי איך שאוהבים לאכול עוגת גבינה. וגם בראוניס).

    כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות

    עוגת גבינה באסקית של קרין גורן

    מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן

    גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה

    בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי

    קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות