בראוניז שוקולד גבינה פירורים

בראוניז שוקולד גבינה פירורים זה קינוח מתוק, טעים ומושחת המורכב משלוש שכבות: בראוניז, גבינה אפויה ופירורים. במיוחד למי שלא מסוגל להחליט ולבחור
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

שכבת הבראוניס

  • 180 גרם שוקולד מריר
  • 180 גרם חמאה
  • 300
    גרם או 1 1/2 כוסות סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 ביצים L
  • 75
    גרם או 1/2 כוס קמח לבן
  • 75
    גרם או 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 1/2 כפית מלח דק

שכבת גבינה-שוקולד לבן

  • 60
    מ"ל או 1/4 כוס שמנת מתוקה 38%
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 1 1/2
    מיכלים או 375 גרם גבינה לבנה 9%
  • 50
    גרם או 1/4 כוס סוכר לבן
  • 3 ביצים L
  • 2
    כפות או 15 גרם קמח לבן

שכבת הפירורים

  • 140
    גרם או 1 כוס קמח לבן
  • 80
    גרם או 1/3 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
  • 80 גרם חמאה קרה

אופן הכנה

  1. מכינים את שכבת הבראוניס: ממיסים במיקרוגל שוקולד עם חמאה וסוכר. מוסיפים תמצית וניל. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים קמח, קקאו ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים במרץ עד שהתערובת חלקה ומבריקה, בערך דקה. יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן ומכניסים למקפיא עד שמכינים את שכבת הגבינה.
  2. מכינים את שכבת הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים במיקרוגל שמנת ושוקולד לבן. מערבבים גבינה, סוכר וביצים. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד הלבן. מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים בעדינות את התערובת מעל שכבת הבראוניס ואופים 10 דקות. בינתיים מכינים את הפירורים.
  3. מכינים את שכבת הפירורים: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון בהפעלות קצרות (פולסים). מוציאים את התבנית מהתנור (לאחר 10 דקות אפייה) ומפזרים בעדינות את הפירורים על שכבת הגבינה. מחזירים לתנור ואופים 35 דקות נוספות, עד שהפירורים זהובים ושכבת הגבינה כמעט יציבה.
  4. מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לשעתיים (או למקפיא לחצי שעה), על מנת להקל על הפריסה. פורסים לריבועים ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר.
  5. מגישים קר או בטמפרטורת החדר (תלוי איך שאוהבים לאכול עוגת גבינה. וגם בראוניס).

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody