בראוניז בהגשה בלתי נשכחת

בום! טראח! מה קרה? קרין גורן מציגה בראוניז בהגשה שאף אורח לא ישכח בהבטחה! בראוניז שוקולדיים משגעים ונימוחים באריזה מתפוצצת
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של של 180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד ומערבבים לתערובת חלקה ומבריקה. מעבירים לקערה גדולה..
  3. מוסיפים לתערובת השוקולד את שני סוגי הסוכר והמלח בעזרת מטרפה או מיקסר יד.
  4. מוסיפים את הביצים ומערבבים יחד.
  5. מוסיפים את הקמח, הקקאו המנופה והמלח וטורפים לתערובת אחידה ועוד חצי דקה לתערובת מבריקה.
  6. משטחים בתבנית משומנת ואופים 35 דקות עד התייצבות בצדדים ותחילת היסדקות בהיקף. מצננים לגמרי ושומרים במקרר עד ההגשה.
  7. מכינים את הקישוט: מנפחים בלון וטובלים בזפירו לא חם!!! אחרת הבלון יתפוצץ ומעבירים למקרר (לא למקפיא) להתקשות על כוס (אנחנו לא רוצים שייווצר בסיס שטוח).
  8. מנקבים את הבלון ומוציאים את האוויר לאט.
  9. מחממים מחבת על הכיריים, מניחים את כדור השוקולד כשהפתח כלפי מטה וממיסים ל-2 שניות להגדלת ויישור הפתח.
  10. בצלחת הגשה מניחים פרוסת בראוניז שמנמנה (לא גדולה מפתח הבלון) ומקשטים בגלידה, פירות יער ואבקת סוכר. מכסים בכדור הזפירו.
  11. מגישים: מוזגים רוטב שוקולד לוהט או ריבלת חלב חמה עם שמנת או גנאש שוקולד לבן חם להמסת הבלון וחשיפת הקינוח.

הערות

  • להכנת המתכון עליכם להצטייד בבלון רגיל

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

    Avatar
    מרים

    האם אפשר להשתמש בקורנפלור או קמח מצה?

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody