בראוניז בהגשה בלתי נשכחת

בום! טראח! מה קרה? קרין גורן מציגה בראוניז בהגשה שאף אורח לא ישכח בהבטחה! בראוניז שוקולדיים משגעים ונימוחים באריזה מתפוצצת
בום! טראח! מה קרה? קרין גורן מציגה בראוניז בהגשה שאף אורח לא ישכח בהבטחה! בראוניז שוקולדיים משגעים ונימוחים באריזה מתפוצצת
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
#סודות_מתוקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של של 180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד ומערבבים לתערובת חלקה ומבריקה. מעבירים לקערה גדולה..
  3. מוסיפים לתערובת השוקולד את שני סוגי הסוכר והמלח בעזרת מטרפה או מיקסר יד.
  4. מוסיפים את הביצים ומערבבים יחד.
  5. מוסיפים את הקמח, הקקאו המנופה והמלח וטורפים לתערובת אחידה ועוד חצי דקה לתערובת מבריקה.
  6. משטחים בתבנית משומנת ואופים 35 דקות עד התייצבות בצדדים ותחילת היסדקות בהיקף. מצננים לגמרי ושומרים במקרר עד ההגשה.
  7. מכינים את הקישוט: מנפחים בלון וטובלים זפירו חלב או זפירו לבן או זפירו מריר, לא חם!! אחרת הבלון יתפוצץ ומעבירים למקרר (לא למקפיא) להתקשות על כוס.
  8. מחממים מחבת על הכיריים, מניחים את כדור השוקולד כשהפתח כלפי מטה וממיסים ל-2 שניות להגדלת ויישור הפתח.
  9. בצלחת הגשה מניחים פרוסת בראוניז שמנמנה (לא גדולה מפתח הבלון) ומקשטים בגלידה, פירות יער ואבקת סוכר. מכסים בכדור הזפירו.
  10. מגישים: מוזגים ממרח נוטלה חם או רוטב שוקולד לוהט או ריבת חלב חמה עם שמנת או גנאש שוקולד לבן חם להמסת הבלון וחשיפת הקינוח.

הערות

  • להכנת המתכון עליכם להצטייד בבלון רגיל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    נוי

    האם אפשר להשתמש בשחר במקום נוטלה?

      Foody team
      מערכת Foody

      כן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות