בראוניז אישיים בציפוי מושחת

בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בראוניז


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.
  3. מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז’טים - רק עד 2/3 מגובה המנז’ט.
  5. אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד.
  6. מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות.
  7. מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    הדר

    הי אם אני רוצה לעשות את בראוניז פרווה מה לשים במקום החמאה?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר לנסות נטורינה קוקוס :)) בהצלחה!

    Avatar
    יסמין

    היי, בדרך כלל מאוד מרוצה מהמתכונים שלך. כתוב שאמור לצאת 18 יחידות. לקחתי תבניות מאד קטנות ויצא לי 9 במקום 18!! מקווה שלפחות יהיה טעים זה בתנור

      Foody team
      מערכת Foody

      זה כנראה קשור להבדלי הגודל בין התבנית שלך למנז’טים קטנים. מקווה שהיה טעים 🙂

הצג עוד

קטגוריות