בראוניז אישיים בציפוי מושחת

בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בראוניז

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים L
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1/4 כפית מלח דק

ציפוי מושחת

  • נוטלה
  • 1 כוס מיני מרשמלו
  • 1 כוס שוקולד צ’יפס
  • 12 סוכריות טופי קרמל רכות בינוניות
  • סירופ מייפל

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.
  3. מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.
  4. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז’טים - רק עד 2/3 מגובה המנז’ט.
  5. אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד.
  6. מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות.
  7. מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody