המזווה המתוק רקע

ביסקוטי במבה נוגט

תמיד תהיתם לעצמכם, איך זה שאין ביסקוטי מתוק? קבלו אותו! ביסקוטי במבה נוגט שיתעלה על כל ביסקוטי מלוח. קינוח יצירתי ונהדר שכולם יאהבו
תמיד תהיתם לעצמכם, איך זה שאין ביסקוטי מתוק? קבלו אותו! ביסקוטי במבה נוגט שיתעלה על כל ביסקוטי מלוח. קינוח יצירתי ונהדר שכולם יאהבו
  • קרין
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות.
  2. שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד. ומעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק לריבוע.
  4. שמים בקערית את הממרח ומועכים לתוכו במזלג את חטיף הבמבה, להסמכה של המרקם והעשרת הטעם.
  5. מניחים פס של 3 כפות ממרח לאורך אחת מצלעות הריבוע.
  6. מקפלים מעל לחצי לכיסוי הממרח ומהדקים את התפר עם האצבעות שלא ייפתח.
  7. אופים 20 דקות להזהבה. מצננים ופורסים.
    רוצים להכין את המתכון? כל חומרי המתכון מחכים לכם כאן! איזה כייף!
    ביסקוטי נוגט
    ביסקוטי במבה נוגט להפסקת קפה מושלמת
    ביסקוטי נוגט
    בתיאבון! צילום: גיל אבירם

    רוצים להכין את המתכון? כל חומרי המתכון מחכים לכם כאן! איזה כייף!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    ליז

    משהו לא תקין במתכון, הבצק יוצא רך מדי ולא ניתן לעבוד איתו בכלל. האם כמות הקמח שגויה? נא לעדכןתודה רבה

      Foody team
      Foody team

      מדדת נכון? תוסיפי עוד קצת קמח

      Avatar
      ליז

      מדדתי בדיוק מה שכתבתם. משהו לא תקין בכמויות זה יוצא עיסה דביקה שמתפרקת בידיים 🙁

      Foody team
      Foody team

      אבדוק

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody