אייריש קרים ביתי בקלי קלות

כבר לא צריך לקנות בדיוטי פרי - קרין גורן מלמדת איך מכינים משקה אייריש קרים ביתי משגע על בסיס ויסקי, קפה, שמנת ושוקולד
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
  2. מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
  3. מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
  4. מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
  5. מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody