
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
30 גרם שוקולד מריר
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף קפה נמס
-
3/4כוס או 180 מ"ל ויסקי

אופן הכנה
- מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
- מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
- מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
- מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
- מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.
אופן הכנה
- מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
- מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
- מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
- מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
- מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
במתכון לפי בקבוק אחד – מהו נפח הבקבוק?
היי ליאור, בקבוק של ליטר יספיק.