חיתוכיות תפוחים – פאי תפוחים לעצלנים

חיתוכיות תפוחים שמתחסלות בשנייה! הגרסה שלי לפאי תפוחים לעצלנים, כזה שלא צריך לעבוד קשה בשבילו והולך מושלם עם תה חם בחורף או גלידת וניל בקיץ
חיתוכיות תפוחים שמתחסלות בשנייה! הגרסה שלי לפאי תפוחים לעצלנים, כזה שלא צריך לעבוד קשה בשבילו והולך מושלם עם תה חם בחורף או גלידת וניל בקיץ
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 20X20

תערובת תפוחים

בצק - תחתית ופירורים


אופן הכנה

  1. מכינים את התפוחים: חותכים את התפוחים לקוביות באמצעות מעבד המזון של Bosch.
  2. מערבבים בקערה סוכר, קורנפלור וקינמון. מוסיפים את התפוחים ומערבבים. מוסיפים מים ומערבבים לאיחוד. מניחים בצד.
  3. מכינים את הבצק: מערבבים ומפוררים ביחד קמח, אבקת אפייה, חמאה, קליפת לימון מגוררת וסוכר. מוסיפים ביצה ושמן ומאחדים לבצק.
  4. מקפיאים רבע מהבצק בשקית ניילון ל-10 דקות. משטחים את שאר הבצק בידיים לתבנית משומנת.
  5. מפזרים את תערובת התפוחים על הבצק (כולל הנוזלים בתחתית הקערה).מגרדים בפומפייה גסה את הבצק מהמקפיא.
  6. אופים ב-180 מעלות חום סטטי 45 דקות בשליש התחתון של התנור, להשחמה.

המתכון קל וידידותי כל עוד לא צריך להתעסק עם התפוחים ולקלף לחתוך לקוביות לבד. אני אפילו לא טורחת לקלף  את התפוחים ומעבד המזון מתמודד איתם יפה אפילו שהרבה יותר קשה לחתוך עם הקליפה.

חיתוכיות תפוחים - פאי תפוחים לעצלנים
חיתוכיות תפוחים - פאי תפוחים לעצלנים. צילום: יעל קצב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות