
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
100 גרם חמאה
-
1 כוס מים
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1 כוס קמח לבן
-
4 ביצים M
-
1 חופן סוכר גבישי
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאהלשימון הבצק והפחזניות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות טורבו.
- מרתיחים בסיר את החמאה עם המים.
- מוסיפים את סוכר הוניל, המלח ואבקת האפייה וממיסים עד ללפני בעבוע של רתיחה.
- כשהכל נמס מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים היטב (לא על חום הכיריים) עד לקבלת בצק.
- מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבבים במהירות כדי שיתקרר מעט.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת תוכך כדי ערבוב מתקבל בצק דביק מאד.
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר משונן או חלק.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה, מרססים את הנייר במעט תרסיס שמן.
- מזלפים פחזניות קטנות. מרססים מעט שמן על הפחזניות (ליצירת מעטה קריספי באפייה). מפזרים מעל הפחזניות סוכר גבישי בנדיבות.
- מכניסים לתנור ל-20 דקות עד שהפחזניות יתנפחו ויזהיבו.
- מוציאים מהתנור ומגישים בשקית נייר לבנה, ממש כמו בפריז.
תגובה אחת
לא ממלאים אותן בקרם?