קרוקי CROOKIE – קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ’יפס

קרוקי CROOKIE - קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שמשגע את הרשת. קרואסון שמתפצפץ בפה, ממולא עוגיות נימוחות שוקולדיות מטריפות - כל ביס יותר וואו מהקודם
קרוקי CROOKIE - קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שמשגע את הרשת. קרואסון שמתפצפץ בפה, ממולא עוגיות נימוחות שוקולדיות מטריפות - כל ביס יותר וואו מהקודם
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרואסונים

בצק עוגיות

קישוט


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר.
  2. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
  3. מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומעבדים לבצק דביק. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים היטב. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון.
  5. פורסים את הבצק וממלאים קרואסונים. מניחים פיסות בצק גם מלמעלה.
  6. אופים כ-15 דקות עד להזהבת בצק העוגיות מלמעלה - הוא יגלוש החוצה קצת וזה כל היופי.
  7. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

    קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולדצ'יפס
    קרואסון ממולא בצק עוגיות שוקולד צ’יפס. צילום: יעל קצב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אושרת

    לא רשום באיזה שלב להוסיף את השוקולד צ’יפס

      Avatar
      קרין גורן

      הי אושרת, תודה על התגובה המתכון עודכן. מוסיפים את השוקולד צ’יפס בסעיף מספר 3.

    Avatar
    אושרת

    זה לא ישרוף את הקוראסון? וכמה גרם זה כוס וחצי של שוקולד צ’יפס?

      Avatar
      קרין גורן

      הי אושרת. לא, הקרואסון לא ישרף, וכוס וחצי שוקוד צ’יפס זה 300 גרם

קטגוריות

אביזרים

טכניקות