קרואסון שקדים

קרואסון שקדים זה המצאה של קונדיטורים שנועדה להציל קרואסוני חמאה שלא נמכרו. טובלים אותם בסירופ, מוסיפים מלית שקדים עשירה, אופים ונהנים מקרואסון שקדים טרי
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

אחרי כל העבודה שמושקעת בקרואסונים זה ממש פשע לזרוק את אלו שלא נמכרו באותו יום (ואף קונדיטור שמכבד את עצמו לא ימכור קרואסון לא טרי…). קונדיטורים מצאו פתרון והמציאו את הקרואסון שקדים. התוצאה כל כך מוצלחת שיש מקומות שאופים במיוחד עודף כדי שיוכלו להכין את המאפה הזה (ולא, זה לא אותו דבר עם קרואסון טרי!)

מצרכים

קרואסונים

סירופ

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה סוכר ומים, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות לסירופ סמיך. מצננים לחלוטין..
  2. מכינים קרם שקדים: מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון לקרם חלק. שומרים במקרר.
  3. מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  4. חוצים את הקרואסונים ומברישים בנדיבות בסירופ סוכר (או ממש טובלים אותם בסירופ ל-2 שניות וסוחטים בעדינות בידיים).
  5. מורחים 2 כפות של קרם שקדים באמצע וסוגרים את הקרואסון בחזרה (כמו סנדוויץ’). מורחים מעט קרם שקדים מעל ומפזרים שקדים פרוסים (הם יידבקו לקרם).
  6. אופים כ-20-15 דקות עד להזהבה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody