קרואסון שקדים

קרואסון שקדים זה המצאה של קונדיטורים שנועדה להציל קרואסוני חמאה שלא נמכרו. טובלים אותם בסירופ, מוסיפים מלית שקדים עשירה, אופים ונהנים מקרואסון שקדים טרי
קרואסון שקדים זה המצאה של קונדיטורים שנועדה להציל קרואסוני חמאה שלא נמכרו. טובלים אותם בסירופ, מוסיפים מלית שקדים עשירה, אופים ונהנים מקרואסון שקדים טרי
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

אחרי כל העבודה שמושקעת בקרואסונים זה ממש פשע לזרוק את אלו שלא נמכרו באותו יום (ואף קונדיטור שמכבד את עצמו לא ימכור קרואסון לא טרי…). קונדיטורים מצאו פתרון והמציאו את הקרואסון שקדים. התוצאה כל כך מוצלחת שיש מקומות שאופים במיוחד עודף כדי שיוכלו להכין את המאפה הזה (ולא, זה לא אותו דבר עם קרואסון טרי!)

מאפים מתוקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה סוכר ומים, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות לסירופ סמיך. מצננים לחלוטין..
  2. מכינים קרם שקדים: מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון לקרם חלק. שומרים במקרר.
  3. מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  4. חוצים את הקרואסונים ומברישים בנדיבות בסירופ סוכר (או ממש טובלים אותם בסירופ ל-2 שניות וסוחטים בעדינות בידיים).
  5. מורחים 2 כפות של קרם שקדים באמצע וסוגרים את הקרואסון בחזרה (כמו סנדוויץ’). מורחים מעט קרם שקדים מעל ומפזרים שקדים פרוסים (הם יידבקו לקרם).
  6. אופים כ-20-15 דקות עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    טובה דבי

    אין עלייך קרין גורן עשיתי את זה עם קרם לוטוס יצא מהמם

      Foody team
      מערכת Foody

      שמחה שאהבת 🙂

    Avatar
    Hilla s

    אופים את המלית בנפרד ואחכ שמים בפנים הקרואסון ואופים שוב? ואם הקרואסון טרי גם לאפות שוב?

      Foody team
      מערכת Foody

      אין צורך לאפות את המלית. מכינים את המלית ככתוב במתכון, ממלאים את הבצק ואופים. בהצלחה!

    Avatar
    Hilla s

    אני מתכננת להכין קרואסון ואני רוצה להבין: באותו היום לא מומלץ לי להכין גם את המילוי של השקדים? רק ביום שאחרי?

      Foody team
      מערכת Foody

      מכינים הכל יחד. את המלית ואת הבצק. ממלאים את הבצק במלית ואופים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות