קאפקייקס וניל – מתכון בסיסי

רוצים להכין קאפקייקס מושלמות בבית? קבלו מתכון בסיסי נהדר לקאפקייקס וניל - עוגות אישיות רכות, אווריריות ונמסות בפה בניחוח מטריף של וניל שאפשר לקשט איך שרוצים
רוצים להכין קאפקייקס מושלמות בבית? קבלו מתכון בסיסי נהדר לקאפקייקס וניל - עוגות אישיות רכות, אווריריות ונמסות בפה בניחוח מטריף של וניל שאפשר לקשט איך שרוצים
  • קרין

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

אחרי המון ניסיונות במטבח + סדנת קאפקייקס בלונדון (ויומיים שופינג ברח’ אוקספורד, אבל זה לא קשור…), אני גאה לבשר שהצלחתי לשחזר את המתכון האורגינלי. טעמן של העוגות האישיות האלה זהה בדיוק לאלה שנמכרות ב-“Lola’s Cupcakes” בחו”ל, למי שמכיר. הקאפקייקס של לולה נמכרים בשקית עליה כתוב – בבקשה לאכול ביום הקנייה. ואני מצטרפת לבקשה – הקאפקייקס יאבדו טריות למחרת ויתייבשו, אז חשוב להכין ולאכול באותו יום. קבלו קאפקייקס מושלמות שאתם פשוט מוכרחים לנסות!

מצרכים להכנת קאפקייקס וניל

מצרכים להכנת קאפקייקס וניל


plus minus

קאפקייקס וניל


באנר שבועות

אופן הכנה

  1. קאפקייקס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית.
  3. מוסיפים ביצים אחת אחת ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
  4. בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב בפעמיים-שלוש (מעבדים לאיחוד אחרי כל תוספת).
  5. מרפדים תבנית שקעים במנז’טים וממלאים כל מנז’ט קצת יותר מחצי הגובה. אופים כ-25-20 דקות, עד שהעוגות זהובות, וקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
  6. מקשטים בזילוף של איזה ממרח שאוהבים.

 

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

הערות

  • הכמות מספיקה ל-16 קאפקייקס במנז'טים גבוהים.
  • אפשר לקשט קאפקייקס בכל קרם שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (54)

Avatar

    Avatar
    ענת וינרב

    היי, אני רוצה להכין את הקאפקייקס לבית הספר של בתי. האם הקצפת תחזיק עד אמצע היום?

      Avatar
      קרין גורן

      היי ענת, קצפת תמיד מושפעת מחום, אבל אין סיבה שלא תחזיק אם הייתה בקירור ואז חיכתה בחוץ. בהצלחה!

    Avatar
    אליה כץ

    שלום, לגרסה ללא גלוטן אפשר להחליף לקמח ללא גלוטן וכל השאר אותו הדבר? תודה

      Foody team
      Foody team

      רק אם זה קמח שעובד אחד על אחד

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות