קאפקייקס וניל – מתכון בסיסי

רוצים להכין קאפקייקס מושלמות בבית? קבלו מתכון בסיסי נהדר לקאפקייקס וניל - עוגות אישיות רכות, אווריריות ונמסות בפה בניחוח מטריף של וניל שאפשר לקשט איך שרוצים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

אחרי המון ניסיונות במטבח + סדנת קאפקייקס בלונדון (ויומיים שופינג ברח’ אוקספורד, אבל זה לא קשור…), אני גאה לבשר שהצלחתי לשחזר את המתכון האורגינלי. טעמן של העוגות האישיות האלה זהה בדיוק לאלה שנמכרות ב-“Lola’s Cupcakes” בחו”ל, למי שמכיר. הקאפקייקס של לולה נמכרים בשקית עליה כתוב - בבקשה לאכול ביום הקנייה. ואני מצטרפת לבקשה - הקאפקייקס יאבדו טריות למחרת ויתייבשו, אז חשוב להכין ולאכול באותו יום. קבלו קאפקייקס מושלמות שאתם פשוט מוכרחים לנסות!

מצרכים להכנת קאפקייקס וניל

קאפקייקס וניל

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 1/2
    כוסות או 300 גרם סוכר לבן
  • 2 ביצים L
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 1/2
    כוסות או 350 גרם קמח לבן
  • 2 1/2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/4 כפית מלח דק
  • 1
    כוס או 240 מ"ל חלב 3%

קישוט

  • קצפת מוכנה קנויה

אופן הכנה

  1. קאפקייקס: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית.
  3. מוסיפים ביצים אחת אחת ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
  4. בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב בפעמיים-שלוש (מעבדים לאיחוד אחרי כל תוספת).
  5. מרפדים תבנית שקעים במנז’טים וממלאים כל מנז’ט קצת יותר מחצי הגובה. אופים כ-25-20 דקות, עד שהעוגות זהובות, וקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
  6. קישוט (לא חובה): מזלפים קרם על כל קאפקייק ומקשטים לפי הטעם.

הערות

  • הכמות מספיקה ל-16 קאפקייקס במנז'טים גבוהים.
  • אפשר לקשט קאפקייקס בכל קרם שאוהבים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody