
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- משמנים את הספל בתרסיס השמן. פותחים את הביצה לספל ומקשקשים במזלג.
- טורפים פנימה את הסוכר, השמן, המים והממרח.
- טורפים פנימה את הקמח התופח.
- מחממים 1 ו-1/2 דקות במיקרוגל לתפיחה והתייצבות.
- מורחים עוד קצת ממרח קרמל מעל ואוכלים חם (אפשר להוסיף גם כדור גלידה מעל).
אופן הכנה
- משמנים את הספל בתרסיס השמן. פותחים את הביצה לספל ומקשקשים במזלג.
- טורפים פנימה את הסוכר, השמן, המים והממרח.
- טורפים פנימה את הקמח התופח.
- מחממים 1 ו-1/2 דקות במיקרוגל לתפיחה והתייצבות.
- מורחים עוד קצת ממרח קרמל מעל ואוכלים חם (אפשר להוסיף גם כדור גלידה מעל).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
בכמה מריך להכפיל את הכמויות לכדי גודל תבנית עגולה 22?
המתכון מיועד למנות אישיות
האם ניתן להחליף את הממרח במימרח- נוגט אגוזים, ממרחב חלב, ממרח חמאת בוטנים, ריבת חלב?, אם כן באיזה כמויות?
כן, זה אפשרי. באותה הכמות כמו במתכון המקורי. בהצלחה (:
האם הכמות מספיקה למנה אחת?
כן