עוגת גבינה פירורים בתותים

במקום שהתותים יהיו קישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה! קבלו עוגת גבינה פירורים שמכינים בתוך תות בקלי קלות
במקום שהתותים יהיו קישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה! קבלו עוגת גבינה פירורים שמכינים בתוך תות בקלי קלות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

לעוגה הזו אני קוראת עוגת גבינה פירורים הפוכה – כי במקום שהתותים יהיו סתם הקישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה. עוגת גבינה פירורים בתוך תותים היא לא רק גימיק יפה אלא גם קינוח בנות מהמם  (סליחה –בנים), שאוכלים בידיים. אני אוהבת לקשט את הצלחת גם בתותים טבולים בשוקולד, להשלמת הקיטש.

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מסירים לכל תות את “העוקץ” בסכין. חותכים את השפיץ ליישור (והעמדת התות בקלות על צלחת ההגשה). מרסקים עוגיות לפירורים.
  2. מרוקנים את התותים בעזרת כפית פריזיאן קטנה (לכדורי מלון).
  3. מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם.
  4. ממלאים כל תות בעזרת שקית זילוף או כפית.
  5. טובלים הפוך בקערה עם פירורי עוגיות (הן ייצמדו לקרם).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות