עוגת גבינה פירורים בתותים

במקום שהתותים יהיו קישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה! קבלו עוגת גבינה פירורים שמכינים בתוך תות בקלי קלות
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

לעוגה הזו אני קוראת עוגת גבינה פירורים הפוכה - כי במקום שהתותים יהיו סתם הקישוט מעל העוגה, הם הופכים לכלי הקיבול שלה. עוגת גבינה פירורים בתוך תותים היא לא רק גימיק יפה אלא גם קינוח בנות מהמם (סליחה -בנים), שאוכלים בידיים. אני אוהבת לקשט את הצלחת גם בתותים טבולים בשוקולד, להשלמת הקיטש.

מצרכים

אופן הכנה

  1. מסירים לכל תות את “העוקץ” בסכין. חותכים את השפיץ ליישור (והעמדת התות בקלות על צלחת ההגשה). מרסקים עוגיות לפירורים.
  2. מרוקנים את התותים בעזרת כפית פריזיאן קטנה (לכדורי מלון).
  3. מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם.
  4. ממלאים כל תות בעזרת שקית זילוף או כפית.
  5. טובלים הפוך בקערה עם פירורי עוגיות (הן ייצמדו לקרם).

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody