-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
עוגת גבינה ללא אפייה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות. אני אוהבת להשתמש בעוגיות “עם אופי”, כמו עוגיות קרמל מתובלות (“לוטוס”) או עוגיות סנדוויץ’ (“אוריאו”).
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
250 גרם עוגיות לוטוס
-
100 גרם חמאה
מלית גבינה
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
קישוט
-
250 גרם עוגיות לוטוס
אופן הכנה
מותאם לתבנית מלבנית גדולה 25*35
- מכינים את שכבות העוגיות: טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
- מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית. מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
אופן הכנה
מותאם לתבנית מלבנית גדולה 25*35
- מכינים את שכבות העוגיות: טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
- מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית. מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (59)
עוגה הכי אהובה במשפחה שלי בכל הזדמנות מבקשים ממני להכין אותההה
הי קורין יש אפשרות להקפיא את העוגה??היא הולכת טוב אחרי הקפאה?
היי רבקה. כן אפשר בהחלט להקפיא אותה, ולהפשיר לילה לפני כן במקרר.
הי, התחתית יוצאת קשה כמו אבן , מה השיטה ?
אפשר להשאיר רבע שעה על השיש בטרם ההגשה, כדי שהתחתית קצת תתרכך