עוגת גבינה ופירורי עוגיות

קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

עוגת גבינה ללא אפייה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות. אני אוהבת להשתמש בעוגיות “עם אופי”, כמו עוגיות קרמל מתובלות (“לוטוס”) או עוגיות סנדוויץ’ (“אוריאו”).

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית גבינה

קישוט


אופן הכנה

  1. טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
  2. מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
  3. מכינים את מלית הגבינה, מקשטים בפירורים ומקררים:
  4. מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית.
  5. מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
  6. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (36)

Avatar

    Avatar
    דבי מורגן

    האם הכמויות מתאימות לתבנית עגולה בקוטר 30?

      Foody team
      Foody team

      לא, כדאי להוסיף 50% למתכון לעוגה בגובה יפה

    Avatar
    צבי פינקלשטיין

    האם צריך לסנן את הגבינה הלבנה מהנוזלים?

      Foody team
      Foody team

      אפשר אבל לא חובה

      Foody team
      Foody team

      תודה 🙂

הצג עוד

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody