עוגת גבינה בציפוי ג’לי

עוגת גבינה בציפוי ג'לי מרעננת במיוחד, חמצמצה ויפהפיה המורכבת מבסיס פירורי ופל, מלית קרמית עשירה וג'לי חמצמץ משובץ בפירות צבעוניים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: מועכים בידיים את הוופלים. מפזרים את הפירורים בתחתית התבנית מפזרים חמאה מומסת מעל הפירורים.
  2. מכינים את שכבת הגבינה: מקציפים יחד במיקסר ידני את כל החומרים ומוזגים מעל הפירורים (היא תמלא רק כחצי מגובה התבנית). מעבירים למקפיא לייצוב למשך 20 דקות.
  3. מכינים את שכבת הג’לי: מכינים ג’לי לפי הוראות האריזה. מפזרים איזה הפתעות שרוצים על הגבינה (פירות חתוכים, סוכריות ג’לי), יוצקים את הג’לי מעל ומעבירים למקרר להתייצבות לפני שאוכלים.

הערות

  • אפשר להשתמש לצורך קישוט בכל פירות חתוכים שאוהבים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody