עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות

משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגיות

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
  2. במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. 
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
  6. מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית.  אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית). 
  7. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    עדן רחמינוב

    האם אפשר להשתמש במיקשבר רגיל במקום מיקסר ידני?

      Avatar
      Foody Foody

      כן

    Avatar
    מירב

    האם אפשר להתשמש בשמן במקום חמאה?

      Avatar
      Foody Foody

      פחות מומלץ במקרה הזה. אי אפשר להקרים שמן כפי שמקרימים חמאה בשלב הראשון של המתכון

    Avatar
    ג'ולי אשכנזי

    אפשר להשתמש בנטורינה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן בוודאי 🙂

    Avatar
    שירה

    במקום חמאה אפשר לעשות עם מרגרינה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, עדיף עם מחמאה

    Avatar
    תמר

    אפשר לערבב ידני במקול מיקסר?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, בערבוב נמרץ עם מטרפה 🙂

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody