עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות

משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגיות

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
  2. במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. 
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
  6. מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית.  אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית). 
  7. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (153)

Avatar

    Avatar
    אילה

    יש אפשרות להחליף את החמאה בשמן?

      Foody team
      Foody team

      כן, 1/2 כוס שמן. אפשר גם להחליף את החמאה בכמות זהה של מחמאה

    Avatar
    אילה

    רפשר להחליף את השוקולד צ’יפס בגרגרי שוקולד(שמגרדים מחבילה..)?

      Foody team
      Foody team

      בעיקרון כן, אבל הם יינמסו באפייה

    Avatar
    --

    ראיתי שכתבת פעם אחת שאי אפשר להחליף חמאה בשמן ופעם אחת שאפשר.. האם אפשר?

      Foody team
      Foody team

      לא יודעת איפה זה כתוב, אבל אסביר: אם מחליפים את החמאה בשמן, העוגיות יוצאות טעימות אך פחות פריכות. בעיקרון אפשר, אבל לא מומלץ

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody