עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות

משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגיות

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
  2. במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. 
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
  6. מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית.  אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית). 
  7. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (75)

    Avatar
    רוני

    היי, האם אפדר להוריד את הביצה או לשים תחליף (בגלל אלרגיה) תודה

      Foody team
      Foody team

      אפשר להחליף בחצי בננה מעוכה עם מעט מאד אבקת אפייה או כרבע כוס רסק תפוחים. בהצלחה.

    Avatar
    ר

    היי, האם אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר- שמן?

      Foody team
      Foody team

      במתכון הזה לא ניתן להחליף את החמאה בשמן. אפשר להחליף במחמאה. בהצלחה.

    Avatar
    נביעה קשת

    אפשר להשתמש בסוכר רגיל במקום סוכר לבן?

      Foody team
      Foody team

      סוכר לבן הוא סוכר רגיל (:

    Avatar
    אני

    שאלה עקרונית – האם יש לשים קמח לאחר ניפוי, כשהוא אורירי יותר ובעקבות כך יש פחות קמח? ואם לא אז מה כן?

      Foody team
      Foody team

      תמיד רצוי לשים קמח מנופה במאפים. לא נשאר פחות קמח, זו בדיוק אותה הכמות פשוט מנופה.

    Avatar
    מוריה

    הי, רציתי לשאול האם ניתן לוותר על האבקת אפיה במתכון ?

      Foody team
      Foody team

      לא כדאי לוותר על אבקת האפייה.

    Avatar
    יפה יענקל

    יש אפשרות להחליף סוכר כהה לרגיל ..?

      Foody team
      Foody team

      כן, למרות שבמתכון הזה פחות מומלץ משום שהסוכר החום תורם גם מעט למרקם העוגיות. אפשר להמיר בסוכר לבן ודבש (חצי חצי או 60% סוכר 40% דבש). בהצלחה (:

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody