עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות

משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגיות

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
  2. במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. 
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
  6. מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית.  אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית). 
  7. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (32)

    Avatar
    שרה

    האם אפשר להשתמש בקמח כשר לפסח ושהעוגיות יהיו כשרות ולא להוסיף את השוקו ציפס ולשים בתוך העוגייה קוביית שוקולד מריר ?

    Avatar
    הדר לוי

    היי, המתכון מתאים גם לעוגיות בגודל גדול? ישפיע על זמן האפייה?

    Avatar
    מיכל

    לא יצא לי קטן וקריספי כמו במתכון אבל יצא ממש ממש טעיםלא יכולתי להפסיק לאכול. יצאה כמות קטנה.

    Avatar
    גלעד

    העוגיות יצאו מעולות!הערה אחת: הכנסתי הכל בתבנית אחת של תנור והן התרחבו ונדבקו אחת לשניה לדעתי עדיץ להשצמש בשתי תבניות ולרווח בין העוגיות

    Avatar
    הלנה

    עוגיות מדהימות לא הצלחתי לצלם פשוט חוסלו מיידית

      Avatar
      גל

      איפה אפשר למצוא שוקולד ציפס מיני?

    Avatar
    אתי

    האם אפשר להשתמש בשוקולד לבן רגיל במקום שוקולד צ’פס?

      Foody team
      Foody team

      המתכון הוא לעוגיות שוקולד צ’יפס לכן ממש לא כדאי לוותר

    Avatar
    Ronit Vansover Hakim

    האם ניתן להשתמש בקמח שקדים במקום קמח לבן?

    Avatar
    אינה

    האם אפשר להחליף את האבקת אפייה בעוד סודה לשתייה?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody