עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות

משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

עוגיות

שימון התבנית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
  2. במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה. 
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. 
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
  6. מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית.  אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית). 
  7. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (119)

Avatar

    Avatar
    ילדה מבשלת

    נבהלתי ונשפך קצת יותר מהכמות של הוניל זה ישפיע על הטעם?

      Foody team
      Foody team

      זה בסדר, זה לא ישפיע באופן משמעותי (:

    Avatar
    איילה

    האם אפשר להחליף סוכר חום בסוכר דמררה. אם כן מה ההשפעב על הכמויות?

      Foody team
      Foody team

      לא מומלץ להמיר את הסוכר, סוכר חום הוא צמיגי יותר. אם אין סוכר חום כהה (קשה להשיג בזמן האחרון) אז אפשר הפעם להכין עם סוכר דמררה באותה הכמות. בהצלחה!

    Avatar
    ענתי מאירי

    הטורבו שלי לא עובד רפשר לסים רגיל?

      Foody team
      Foody team

      כן בהחלט, אפשר בתוכנית רגילה של חום עליון תחתון. בהצלחה!

    Avatar
    אור

    הוספתי כף קקאו, שלמות! תודה רבה

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף! תודה ששיתפת!

    Avatar
    רות

    האם ניתן להכין את העוגיות בלי מיקסר?

      Foody team
      Foody team

      מאחר וצריך להקציף את החמאה והביצים, מומלץ לעשות זאת עם מיקסר.

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody