
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
עוגיות
-
150 גרם חמאה רכה
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1/2כוס או 120 גרם סוכר חום כהה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 ביצה L
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כוס שוקולד צ’יפס מיני
שימון התבנית
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
- במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
- מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית. אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית).
- מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.
תגובות (119)
נבהלתי ונשפך קצת יותר מהכמות של הוניל זה ישפיע על הטעם?
זה בסדר, זה לא ישפיע באופן משמעותי (:
האם אפשר להחליף סוכר חום בסוכר דמררה. אם כן מה ההשפעב על הכמויות?
לא מומלץ להמיר את הסוכר, סוכר חום הוא צמיגי יותר. אם אין סוכר חום כהה (קשה להשיג בזמן האחרון) אז אפשר הפעם להכין עם סוכר דמררה באותה הכמות. בהצלחה!
הטורבו שלי לא עובד רפשר לסים רגיל?
כן בהחלט, אפשר בתוכנית רגילה של חום עליון תחתון. בהצלחה!
הוספתי כף קקאו, שלמות! תודה רבה
איזה כיף! תודה ששיתפת!
האם ניתן להכין את העוגיות בלי מיקסר?
מאחר וצריך להקציף את החמאה והביצים, מומלץ לעשות זאת עם מיקסר.