המזווה המתוק רקע

מקרון שוקולד עם ממרח בהשראת אוראו

פריז זה כאן! עוגיות מקרון שוקולד צרפתיות במילוי משגע של ממרח אוראו וזפירו לבן. מדריך מלא ומפורט לקבלת עוגיות מקרון מושלמות
פריז זה כאן! עוגיות מקרון שוקולד צרפתיות במילוי משגע של ממרח אוראו וזפירו לבן. מדריך מלא ומפורט לקבלת עוגיות מקרון מושלמות
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

מלית


אופן הכנה

  1. מנפים במסננת את אבקת הסוכר, אבקת השקדים ואבקת הקקאו לתוך קערה.
  2. בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מכניסים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית כדקה, עד לקבלת קצף לבן.
  3. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד דקה עד לקבלת קצף לבן ורך כמו קרם.
  4. מעבירים את הקצף לקערה רחבה, מוסיפים את האבקות ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. לקראת סיום הקיפול מוסיפים (לא חובה) ג’ל מאכל אדום (להדגשת הצבע החום אחרי האפייה).
  6. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה רחבה חלקה (בקוטר 10-12 מ”מ).

    מקרון שוקולד במילוי אוראו 1
    מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה רחבה חלקה. צילום: שי נייבורג

  7. מזלפים עיגולים בקוטר של 4 ס”מ בערך, באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

    מקרון שוקולד במילוי אוראו 2
    מזלפים עיגולים בקוטר 4 ס”מ. צילום: שי נייבורג

  8. מניחים בצד למשך 30 דקות עד שעה, עד שהעוגיות מתייבשות מעט, אינן דביקות למגע ונוצר להן מעין קרום מלמעלה.
  9. אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ-10 דקות.
  10. מצננים את העוגיות מעט ומפרידים מנייר האפייה.
  11. מניחים בקערה את הזפירו הלבן וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים של 10 שניות או בבן מארי (חשוב לא לחמם יותר מדי, כדי שהזפירו לא יישרף).
  12. מיד כשהזפירו נמס, מערבבים אותו עם ממרח האוראו (חשוב לעשות זאת באותו הרגע ולא לחכות, כדי שהזפירו לא יתקשה שוב).
  13. מצננים במקרר במשך 10 דקות.מעבירים לשקית זילוף.
  14. מזלפים את ממרח הזפירו והאוראו על בסיס העוגייה, סוגרים אותה עם עוגייה נוספת להרכבת עוגיות סנדוויץ’ ומגישים.

    רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!

    מקרון שוקולד במילוי אוראו 3
    מזלפים את הממרח על בסיס העוגייה ומרכיבים עוגיות סנדוויץ’. צילום: שי נייבורג

    מקרון שוקולד במילוי אוראו 4
    עוגיות מקרון שוקולד במילוי אוראו מדהימות! צילום: שי נייבורג

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    טלטול:)

    אני יכולה לשים שוקולד או ממרח אחר במקום מה שכתוב במלית

      Foody team
      Foody team

      אפשר ממרח אחר

      Foody team
      Foody team

      בשמחה 🙂

    Avatar
    לאה

    לא הבנתי כל כך מה זה המילוי ,לא ראיתי כזה דבר מחית אוראו

      Foody team
      Foody team

      יש מחית כזו, ואפשר לרכוש אותה בחנויות אפייה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody