לחמניות פסטו

קבלו מתכון נפלא של לחמניות פסטו שמכינים בצורת מאפה שבלולים מבצק שמרים אוורירי, ואז מפרידים בקלות ללחמניות אישיות רכות וטעימות
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בצק

  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 1
    קובייה או 50 גרם שמרים טריים
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות מלח דק
  • 2 1/2
    כוסות או 600 מ"ל מים פושרים

מלית

  • ממרח פסטו
  • גבינת מוצרלה

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
  2. משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
  4. מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
  5. מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
  6. מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  7. מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה. מגישים חם.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody