
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
במקום הלביבות המסורתיות מתפוחי אדמה - לביבות נפלאות לחנוכה מתפוחי עץ. מגישים עם אבקת סוכר או מייפל, או מצפים בסוכר-קינמון ריחני.
מצרכים
לביבות
-
1 ביצה L
-
1 גביע יוגורט 3%
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט גדולים
-
1 1/4כוסות או 175 גרם קמח תופח
טיגון
הגשה
אופן הכנה
- מגררים תפוחים גס בפומפייה.
- בקערה מערבבים ביצה, יוגורט, סוכר, קינמון ותפוחים מגוררים. מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
- במחבת מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל).
- מניחים כפות מהתערובת במחבת ומטגנים על אש בינונית דקה מכל צד, להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
- מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ מייפל, או שמגלגלים כל לביבה בסוכר מתובל בקינמון, לציפוי.
סופגניות, לביבות וחגיגות - המתכונים הכי שווים לחנוכה
סופגניות לחנוכה בטעם של פעם
לטקעס של סבתא! פשוט וטעים
עיג’ה - לביבות מהמטבח העירקי לא רק לחנוכה
לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ
כמו באמריקה! סופגניות דונאטס אפויות שפחות יושבות על המצפון
סופגניות אשל לחנוכה - הכי מושלמות!
פפאנש - סופגניות רומניות חלומיות!
תגובות (0)