לביבות תפוחים חמות ומתוקות

לביבות תפוחים חמות ומתוקות זה לביבות לחנוכה בגרסת קינוח, שמכינים במקום או בנוסף ללביבות המסורתיות מתפוחי אדמה או ירקות אחרים
לביבות תפוחים חמות ומתוקות זה לביבות לחנוכה בגרסת קינוח, שמכינים במקום או בנוסף ללביבות המסורתיות מתפוחי אדמה או ירקות אחרים
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

במקום הלביבות המסורתיות מתפוחי אדמה – לביבות נפלאות לחנוכה מתפוחי עץ. מגישים עם אבקת סוכר או מייפל, או מצפים בסוכר-קינמון ריחני.

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות


אופן הכנה

  1. מגררים תפוחים גס בפומפייה.
  2. בקערה מערבבים ביצה, יוגורט, סוכר, קינמון ותפוחים מגוררים. מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
  3. במחבת מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצל).
  4. מניחים כפות מהתערובת במחבת ומטגנים על אש בינונית דקה מכל צד, להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
  5. מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ מייפל, או שמגלגלים כל לביבה בסוכר מתובל בקינמון, לציפוי.

    סופגניות לחנוכה בטעם של פעם

    לטקעס של סבתא! פשוט וטעים

    עיג’ה - לביבות מהמטבח העירקי לא רק לחנוכה

    לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ

    כמו באמריקה! סופגניות דונאטס אפויות שפחות יושבות על המצפון

    סופגניות אשל לחנוכה - הכי מושלמות!

    פפאנש - סופגניות רומניות חלומיות!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    דני ס

    היי החלפת היוגורט לגרסה פרווה?

      Foody team
      Foody team

      מעדן סויה

      Foody team
      Foody team

      שמנת חמוצה

      Avatar
      תמר

      האם אפשר לאפות אותן במקום לטגן?

      Foody team
      Foody team

      כן, ב-180 מעלות עד השחמה יפה. אפשר באמצע להפוך בזהירות לצד שני

קטגוריות