טארט בצק פריך וריבת תותים

קרין גורן מלמדת להכין טארט בצק פריך וריבת תותים - טארט ביתי שחום וארומטי, פשוט להכנה, עם רשת של בצק שמכינים בעזרת שבלונה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

עוגה

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 200 גרם חמאה קרה
  • 2 חלמונים L

ריבה

  • 1 צנצנת ריבת תות

זיגוג

  • 1 חלמון L

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. חותכים חמאה לקוביות. טורפים חלמון לזיגוג.
  2. במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת שקדים, סוכר וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות רק עד לבצק אחיד.
  3. מרדדים על נייר אפייה מקומח את הבצק לעיגול גדול וחותכים בחותכן השבלונה לפאי (גם הוא מקומח) ושומרים במקפיא. אוספים את השאריות (יישאר בערך 1/2 בצק) ומהדקים לתחתית תבנית הפאי.
  4. מברישים את רשת הבצק הקפואה בחלמון.
  5. מורחים את הבצק בתבנית בקונפיטורה בנדיבות ומניחים מעל את רשת/רצועות הבצק.
  6. אופים כ-35 דקות עד להשחמה. מצננים לחלוטין לפני שחותכים ומגישים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody