
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. חותכים חמאה לקוביות. טורפים חלמון לזיגוג.
- במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת שקדים, סוכר וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות רק עד לבצק אחיד.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח את הבצק לעיגול גדול וחותכים בחותכן השבלונה לפאי (גם הוא מקומח) ושומרים במקפיא. אוספים את השאריות (יישאר בערך 1/2 בצק) ומהדקים לתחתית תבנית הפאי.
- מברישים את רשת הבצק הקפואה בחלמון.
- מורחים את הבצק בתבנית בקונפיטורה בנדיבות ומניחים מעל את רשת/רצועות הבצק.
- אופים כ-35 דקות עד להשחמה. מצננים לחלוטין לפני שחותכים ומגישים.
תגובה אחת
מתכון אש יוצא לי כל פעם יותר טוב מהפעם הקודמת ,תודה !