טארט בצק פריך וריבת תותים

קרין גורן מלמדת להכין טארט בצק פריך וריבת תותים - טארט ביתי שחום וארומטי, פשוט להכנה, עם רשת של בצק שמכינים בעזרת שבלונה
קרין גורן מלמדת להכין טארט בצק פריך וריבת תותים - טארט ביתי שחום וארומטי, פשוט להכנה, עם רשת של בצק שמכינים בעזרת שבלונה
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 24 ס"מ

ריבה

זיגוג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. חותכים חמאה לקוביות. טורפים חלמון לזיגוג.
  2. במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת שקדים, סוכר וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות רק עד לבצק אחיד.
  3. מרדדים על נייר אפייה מקומח את הבצק לעיגול גדול וחותכים בחותכן השבלונה לפאי (גם הוא מקומח) ושומרים במקפיא. אוספים את השאריות (יישאר בערך 1/2 בצק) ומהדקים לתחתית תבנית הפאי.
  4. מברישים את רשת הבצק הקפואה בחלמון.
  5. מורחים את הבצק בתבנית בקונפיטורה בנדיבות ומניחים מעל את רשת/רצועות הבצק.
  6. אופים כ-35 דקות עד להשחמה. מצננים לחלוטין לפני שחותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (5)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      כמו שכתוב במתכון

    Avatar
    סיגל יהודית

    תודה רבה על המתכון המופלא! איך מאחסנים? במקרר? בחוץ מכוסה?

      Foody team
      Foody team

      עד יומיים אפשר לאחסן מכוסה מחוץ למקרר במקום קריר, מוצל ויבש. בהצלחה!

    Avatar
    שרי

    מתכון אש יוצא לי כל פעם יותר טוב מהפעם הקודמת ,תודה !

קטגוריות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody