וילה לזית

מכירים "בית לזית"? אל תפספסו את הגרסה המשודרגות - וילה לזית! מאפים מלוחים קטנטנים במילוי זית וגבינה שמהווים את החטיף המושלם לנשנוש
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בצק

  • 350 גרם קמח תופח
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 כפית מלח דק
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 כוס גבינת קשקבל

מילוי

  • זיתים ירוקים
  • 60 גרם גבינה בולגרית

ציפוי

  • שומשום

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מגלענים את הזיתים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
  2. במעבד מזון מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד ומעט דביק.
  3. בידיים רטובות מגלגלים את הבצק לכדורים, יוצרים שקע בכל כדור, מחביאים זית וקוביית גבינה ומגלגלים שוב לכדור.
  4. מכינים קערית עם שומשום ומגלגלים את הכדורים בשומשום לציפוי (הוא יידבק לבצק הרטוב).
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות, להזהבה.
  6. מגישים חם.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody