חטיפי בצק וזיתים שילדים אוהבים – וילה לזית

מכירים "בית לזית"? אל תפספסו את הגרסה המשודרגות - וילה לזית! מאפים מלוחים קטנטנים במילוי זית וגבינה שמהווים את החטיף המושלם לנשנוש
מכירים "בית לזית"? אל תפספסו את הגרסה המשודרגות - וילה לזית! מאפים מלוחים קטנטנים במילוי זית וגבינה שמהווים את החטיף המושלם לנשנוש
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מגלענים את הזיתים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
  2. במעבד מזון מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד ומעט דביק.
  3. בידיים רטובות מגלגלים את הבצק לכדורים, יוצרים שקע בכל כדור, מחביאים זית וקוביית גבינה ומגלגלים שוב לכדור.
  4. מכינים קערית עם שומשום ומגלגלים את הכדורים בשומשום לציפוי (הוא יידבק לבצק הרטוב).
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות, להזהבה.
  6. מגישים חם.

    כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות

    עוגת גבינה באסקית של קרין גורן

    מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן

    גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה

    בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי

    קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אורלי חימוביץ

    מתכון מעולה. הפך למתכון הבית במיוחד עבור הילדים אבל גם המבוגרים אוכלים ונהנים 😋 מומלץ בחום 🤩

      Avatar
      קרין גורן

      מהמם! כיף לקרוא 🙂

הצג עוד

קטגוריות