חטיפי בצק וזיתים שילדים אוהבים – וילה לזית

מכירים "בית לזית"? אל תפספסו את הגרסה המשודרגות - וילה לזית! מאפים מלוחים קטנטנים במילוי זית וגבינה שמהווים את החטיף המושלם לנשנוש
מכירים "בית לזית"? אל תפספסו את הגרסה המשודרגות - וילה לזית! מאפים מלוחים קטנטנים במילוי זית וגבינה שמהווים את החטיף המושלם לנשנוש
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מגלענים את הזיתים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
  2. במעבד מזון מעבדים את כל החומרים לבצק אחיד ומעט דביק.
  3. בידיים רטובות מגלגלים את הבצק לכדורים, יוצרים שקע בכל כדור, מחביאים זית וקוביית גבינה ומגלגלים שוב לכדור.
  4. מכינים קערית עם שומשום ומגלגלים את הכדורים בשומשום לציפוי (הוא יידבק לבצק הרטוב).
  5. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות, להזהבה.
  6. מגישים חם.

    כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות

    עוגת גבינה באסקית של קרין גורן

    מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן

    גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה

    בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי

    קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    רותי

    מה אפשר לשים במקום גבינת קשקבל?

      Foody team
      Foody team

      גבינה צהובה אחרת

    Avatar
    אור

    היי האם אפשר להקפיא אחרי שגיל גלית בשומשום מבלי לאפות אותם ואז להוציא להכניס ישר לתנור כשארצה?

      Foody team
      Foody team

      כן

      Foody team
      Foody team

      סוג של גבינה קשה הנמכרת ברשתות השיווק.

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody