בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו

בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו זה בראוניז שוקולד מוכרים ואהובים, פשוטים וזריזים להכנה, עם הפתעת שוקולד ממולא אוראו שמחכה בכל פרוסה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס השמן. שוברים את השוקולד הממולא אוראו לקוביות.
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
  3. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומקציפים קצרות לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. משטחים את הבלילה בתבנית ומטביעים את קוביות השוקולד הממולא.
  5. אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק. מצננים, פורסים ומגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את החמאה המלוחה בחמאה רגילה + 1/2 כפית מלח

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar

    היכן ניתן לרכוש את התבנית עם התוספת של החלוקה לקוביות?

      Avatar
      Foody Foody

      בוודאי באתרים כמו אלי אקפסרס וחנויות אפייה מתמחות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody