בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו

בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו זה בראוניז שוקולד מוכרים ואהובים, פשוטים וזריזים להכנה, עם הפתעת שוקולד ממולא אוראו שמחכה בכל פרוסה
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה מלוחה
  • 3 ביצים M
  • 1 1/2
    כוסות או 300 גרם סוכר לבן
  • 3/4
    כוס או 100 גרם קמח לבן
  • 1 תרסיס שמן קנולה
  • 150 גרם שוקולד ממולא אוראו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס השמן. שוברים את השוקולד הממולא אוראו לקוביות.
  2. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
  3. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומקציפים קצרות לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. משטחים את הבלילה בתבנית ומטביעים את קוביות השוקולד הממולא.
  5. אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק. מצננים, פורסים ומגישים.

הערות

  • אפשר להחליף את החמאה המלוחה בחמאה רגילה + 1/2 כפית מלח

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody