בורקס מתוק פתוח

בורקס מתוק פתוח זה מאפה גדול או אישי פשוט וזריז שמכינים בלי להסתבך על בסיס בצק עלים מוכן ומלית תפוחים, או כל פרי קשה אחר שאוהבים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

בצק

מלית

זיגוג

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מדללים את ריבת המשמש במים.
  2. מקלפים את התפוח, מנקים מליבה ופורסים דק (שומרים על סדר הפרוסות).
  3. חותכים את הבצק למלבנים. מברישים בביצה. מניחים חצי התפוח פרוס במרכז, מפזרים סוכר על הבצק ועל הפרי.
  4. אופים עד שהבצק זהוב גם מלמטה בערך 20-15 דקות.
  5. מברישים בריבת משמש את המאפה החם (הפרי והבצק) מיד כשהוא יוצא מהתנור.

הערות

  • אפשר להחליף את התפוחים בכל פרי קשה אחר שאוהבים, למשל אגסים או שזיפים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody