בורקס מתוק פתוח

בורקס מתוק פתוח זה מאפה גדול או אישי פשוט וזריז שמכינים בלי להסתבך על בסיס בצק עלים מוכן ומלית תפוחים, או כל פרי קשה אחר שאוהבים
בורקס מתוק פתוח זה מאפה גדול או אישי פשוט וזריז שמכינים בלי להסתבך על בסיס בצק עלים מוכן ומלית תפוחים, או כל פרי קשה אחר שאוהבים
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

זיגוג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מדללים את ריבת המשמש במים.
  2. מקלפים את התפוח, מנקים מליבה ופורסים דק (שומרים על סדר הפרוסות).
  3. חותכים את הבצק למלבנים. מברישים בביצה. מניחים חצי התפוח פרוס במרכז, מפזרים סוכר על הבצק ועל הפרי.
  4. אופים עד שהבצק זהוב גם מלמטה בערך 20-15 דקות.
  5. מברישים בריבת משמש את המאפה החם (הפרי והבצק) מיד כשהוא יוצא מהתנור.

    בורקס תפוחים ודבש ברוטב יוגורט ודבש כמו של אושרי וירדן מ-MKR

הערות

  • אפשר להחליף את התפוחים בכל פרי קשה אחר שאוהבים, למשל אגסים או שזיפים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody