בורקס גבינה כחולה ופקאן

קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בורקס

  • 3 עלי מלאווח
  • 1 ביצה L
  • 1 חופן שומשום

מלית

  • 2 כפות דבש
  • 30 גרם חמאה
  • 150 גרם גבינה כחולה
  • 100 גרם אגוזי פקאן

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל חמאה ודבש, כדי שיהיה קל למרוח.
  3. מניחים את המלאווח על משטח עבודה, חותכים לשמונה משולשים (כמו פיצה) ומורחים בתערובת החמאה והדבש.
  4. מניחים במרכז מעט גבינה כחולה ואגוזים ומגלגלים לקרואסון. הכי נוח לעצב את הבצק הממולא לצורה של קרואסון אבל אפשר גם שושנים או טבעות.
  5. מורחים בביצה ומקשטים בזרעי חרדל, שומשום או קצח.
  6. אופים כ-20 דקות, עד להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody