בורקס גבינה כחולה ופקאן

קבלו מתכון נפלא של בורקס גבינה כחולה ופקאן שמכינים במהירות ובקלי קלות על בסיס עלי מלאווח מוכנים. אפשר להשתמש בכל גבינה כחולה שאוהבים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בורקס

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. ממיסים במיקרוגל חמאה ודבש, כדי שיהיה קל למרוח.
  3. מניחים את המלאווח על משטח עבודה, חותכים לשמונה משולשים (כמו פיצה) ומורחים בתערובת החמאה והדבש.
  4. מניחים במרכז מעט גבינה כחולה ואגוזים ומגלגלים לקרואסון. הכי נוח לעצב את הבצק הממולא לצורה של קרואסון אבל אפשר גם שושנים או טבעות.
  5. מורחים בביצה ומקשטים בזרעי חרדל, שומשום או קצח.
  6. אופים כ-20 דקות, עד להזהבה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody